europa (2) Nowoczesna infrasstuktura szczególnie Wydział biologii powala. Mało jest... ender Kurs BPO (1) Kurs Finance& Accounting z językiem niemieckim Monika Sopocka Szkoła Wyższa - polecam! (1) Należę do grona osób zadowolonych - wykwalifikowana kadra, dużo wiedzy... Agnieszka
Jakie zajęcia macie na filologii włoskiej? (1) Czy jest też jakiś dodatkowy język czy tylko włoski? I jak wygląda reszta... Marta SSW jest ok! (1) Wspaniałe miejsce do nauki! Pracują tu świetni ludzie, którzy przykładają się... Ola naprawdę dobra uczelnia (1) Hej! Jestem obecnie na 3 semestrze studiów mgr z pedagogiki i jestem póki co... alien Polecam studia na AMW (1) Bezstresowo i konkretnie przekazywana wiedza, kompetentna kadra nauczycieli... Studentka zaoczna Zarządzanie II stopnia w języku angielskim Politechnika Gdańska (1) Czy po filologii angielskiej mozna wybrac sie na takie studia? Czy ktos kto... Kama Super (1) Nowy kampus jest super. Pierwsze zajęcia ok. Ogólnie organizacja na plus. Oby... Zuza Ateneum (1) Chciałabym podziękować wszystkim wykładowcom za rok akademicki 2014/2015... Studentka 2014/2015 Zmarnowany czas i pieniądze (4) Największy błąd mojego życia i zmarnowane 6 lat! Nie polecam uczelni nikomu.... Absolwentka MiBM - pytania (2) Witam, Za rok planuje dostac sie na ten kierunek, wiec mam kilka pytan. Zdaje... Klikklikklik Zdawałam starą maturę, czy jest szansa się dostać? (2) Chciałabym studiować zaocznie język hiszpański lub włoski. Co jeśli zdawałam... Marta Egzaminy (1) Witam,czy jest tu ktoś studiujący na tej uczelni?pamietacie egzaminy? Na co... B. Skandaliczny sposób oceniania! (2) Studia na UG? Bardzo polecam, zwłaszcza wydział ekonomiczny! Świeżo... Student Karolina - opinia (2) Również nie polecam tej uczelni, a dokładniej wydziału prawa i administracji.... Karolina polecam ze względu na wykładowców , atmosferę i położenie (1) Jestem absolwentem ESW na kierunku BW , to były fajnie 3 lata. Świetni... akahoshi Inauguracja roku (1) Orientuje się może ktoś, czy trzeba iść na tę ogólną inaugurację roku... Ona Brak słów... (2) Jestem aktualnie studentka pierwszego roku i rozumiem ze uczelnia może miec... studentka Polecam (1) Poziom nauczania jest wysoki dla chcącego się uczyć. Wykładowcy dają czadu z... Nieta