aj - opinia (1) Na poziom nie mogę narzekać, bo 90% moich wykładowców to dorabiający sobie... aj ABSOLWENTKA - opinia (1) słuchajcie. skonczyłam ta uczelnie w tym roku i reasumujac te 5 lat mozna... ABSOLWENTKA Naprawdę warto (1) Jezeli ktoś wybiera sie an uczelnie tylko po to by dostac dplom, bo to... Michal Pomajda
Koper - opinia (1) zawsze narzekałam na tę uczelnię - przez 2 lata. Teraz kończę, i powiem że to... Koper Nie polecam studentom zaocznym (1) Podejmując naukę na Akademii Morskiej sądziłam, że podejmuje naukę na... Studentka zaoczna rekrutacja (2) Ateneum jest szkołą płatną, zatem, tak jak na innych uczelniach prywatnych -... J. Tylko pieniądze! (1) Moim zdaniem uczelnia jest bardzo cwana między innymi z tego powodu, że nawet... asia zla - opinia (1) w tek weekend mam zjazd oczywiscie planu jeszcze nie ma... na pazdziernik tez... zla anonim - opinia (1) Jednym słowem uczelnia super.W niej przeżyłem swoje najlepsze lata. Tylko... anonim ogólnie jest ok (1) co do Pani S. to szczera prawda!Co do dziekanatu to też prawda z tymi... aaaaa pedagogika-moze ktoś pomoże (1) Jestem na 3 roku licencjatu z pedagogiki, edukacji elementarnej :) wiec... slonko zadowolony (1) A ja jestem bardzo zadowolony z WSB. Nie zgadzam się, że uczelni zależy na... student szukam korepetytora z fizy (1) szukam pilnie korepetytora z fizyki z trójmiasta/ zakres-drgania -30 zadań do... goralka NAUKI O RODZINIE (1) Witam. Czy ktos moze orientuje sie czy ciezko jest na kierunku nauki o... ewa crazy gardener (1) Jako student już trzeciego semestru Architektury Krajobrazu muszę pochwalić... crazy gardener ania - opinia (1) swietna szkola:)) ania polecam (1) ja zrezygnowałam z uczelni po 7 miesiącach studiowania. Polecam tą szkołę... naomi PG (1) zdecydowanie najlepsza uczelnia z najlepszym wydziałem chemicznym:) polecam:) keller Czy może mi ktoś pomóc??:) (1) W tym roku zaczynam studia w WSTiH. Trochę się przestraszyłam, bo myślałam... anka:) BEZNADZIEJA (1) Jestem byłą studentką tej szkoły i bardzo sie z tego ciesze. Uczelnia... Była studentka