Szminka w szpilkach, czyli szpilka w szmince

Temat dostępny też na forum: Szminka w szpilkach, czyli szpilka w szmince
Opinie do spektaklu: Szminka w szpilkach, czyli szpilka w szmince.
Szminka w szpilkach, czyli szpilka w szmince
Finał konkursu "rezydencja/premiera 2009"

Niezwykle kobiecy spektakl nie tylko dlatego, że występują w nim cztery kobiety, ale również dlatego, że porusza problematykę kobiecości, która w postmodernistycznym świecie poddawana jest nieustannym przeobrażeniom, stając się niejednokrotnie produktem marketingowym. Główną ideą spektaklu jest ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozczarowanie

odgadłem że chodziło głównie o to, aby każda z tancerek mogła się pokazać. Myślę że taniec powinien także coś wyrażać, a miałem cały czas wrażenie że przyszedłem raczej na jakieś ćwiczenia taneczne, a nie na przemyślaną i dopracowaną sztukę. Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo smaczny spektakl!

a ja sie zdecydowanie nie zgadzam z przedmowca! spektakl bardzo mi sie podobal -zobaczylem historie czterech roznych kobiet wyrazone tancem - pieknym, na wysokim poziomie, jakiego dawno w zaku nie bylo! domagam sie wiecej:) i zdecydowanie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Znaczek miłości (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Znaczek miłości . "Znaczek miłości" Doskonała komedia z czasów PRL-u w...

Księżniczka czardasza (8 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

Dom wariatów (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dom wariatów . Nadia, a od teraz właściwie już Narcyza, ma nadzieję na...