Re: Sztuczne ognie na wesele - gdzie zamówić
Witam ponownie...
Moim SKROMNYM zdaniem kupić fajerwerki w hurtowni i odpalić a przedstawić to w odpowiedniej dla charakteru imprezy oprawie to dwie różne rzeczy. Każdy pokaz jest przygotowywany specjalnie pod dany temat imprezy. Inaczej będzie wyglądał pokaz na imprezę integracyjną dla powiedzmy jakiejś firmy a inaczej na okazję szczególną jaką jest np. ślub. Nie wiem jaki jest system organizacji w przypadku tej grupy, jeszcze tego nie ustaliłam, ale np. profesjonalne firmy ukierunkowują charakter pokazu w taki sposób, że bezpośredni odbiorcy (zainteresowani) czują coś wyjątkowego, czują że jest to tylko dla nich. Dyskutowałam o tym ze znajomymi z południa polski, którzy taki pokaz mieli na ślubie i byli zachwyceni właśnie samą organizacją, oprawą. Oglądałam filmik na YouTube i uważam że jest SUPER. Pamiętajmy, że żaden filmik czy fotografie, nawet w extra jakości nie jest w stanie oddać ducha pokazu oglądanego na żywo. Na to że rośnie nam ciśnienie i serducho zaczyna szybciej bić składają się wrażenia dźwiękowe (muzyka, wybuchy), wizualne oraz zapachowe. O, nawet trochę naukowo napisałam :o).
Pozdrawiam serdecznie...
P.S. Dla PyroWorms, może nie wiedzą... Coś się nie odpalają zdjęcia na końcu filmiku.
0
0