Szukam Freegan

Witam.Szukam kontaktu z Freeganami z 3miasta najchetniej Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam Freegan

Witam, w celu wspólnych "zakupów"?

Też szukam :)

Hej, skoro każdy szuka, no to chyba się już znaleźliśmy co nie?:) Czy ktoś z was jest już doświadczonym freeganinem? Najlepiej Gdańskim:)? A jeśli nie, to co powiecie, żeby wspólnie zacząć wypróbowywać np. różne markety? Interesuję się freeganizmem już jakiś czas, ale moi znajomi się ku temu nie skłaniają a sama jakoś nie miałam odwagi wybrać się którymś późnym wieczorem na tyły jakiegoś marketu czy spróbować czegoś pdoobnego, np. prób dogadania się z pracownikami co do wyrzucanych produktów itp.

Kto jest zainteresowany, zapraszam do napisania na moje GG: 23981527, mogę nie odpisać od razu, bo nie wchodzę codziennie, ale na pewno w końcu odpiszę. Nie mam też doświadczenia we freeganizmie, ale myślę że w grupie siła.:)

hej! czy wyszlo cos z waszego zmowienia sie? byliscie na smieciach? jesli tak to mozecie dac troche szczegolow? :) np gdzie sa otwarte smietniki w 3miescie? niedawno tu przyjechalam i nie mam ogarniecia

też szukam kogoś, nawet niedoświadczonego, sama nigdy nie byłam na łowach jeszcze ale idea freeganizmu bardzo mi się spodobała i chcę zacząć żyć w ten sposób, nie mogę już patrzeć na ten konsumpcjonizm dookoła - kontakt : dancerone@poczta.onet.pl

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?