Szukam Ludzi do Gry

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Szukam Ludzi do Gry
Witajcie Serdecznie!
Nie masz z kim grać?Chcesz się sprawdzić jak piłkarz Lidzie Salezjańskiej to zapraszamy do nas do nowo powstałego klubu,który chce startować w Lidzie Salezjańskiej.Jesteś zainteresowany tym napisz do emalia na PAWCIO1165@wp.pl swoje Imię i numer telefonu na pewno oddzwonimy do Ciebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie ta piłka ?

witam,

o jaką ligę chodzi ? Gdyńska ?
pozdrawiam

Z calego trojmiasta czyli Gdańsk,Gdynia,Spot z tych okolic zbieramy ludzi do Ligi salezjanskiej...Podja swoj numer i imie na emalia to dowiesz sie wiecej jesli chcesz grac w Pilke nozna w lidzie salezjanskiej...

Re: boisko

kolego, nie wiesz czy wiesz, ale są dwie ligi salezjańskie. W Redzie i w Gdańsku. Jak napiszesz konkretniej to może więcej ludzi będzie chętnych. Warto dodać gdzie jest to boisko.

Re: boisko

witam jest to albo tu albo tu ok

Re: Szukam Ludzi do Gry

takie pytanie. Czy macie zamiar grać więcej niż jeden sezon ? mam doświadczenie z tej ligi i powiem, że dużo drużyn grało jeden sezon i potem już nie startowali.

Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...