Szukam atrakcyjnej przyjaciółki.

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Rumia Reda
Witam :)

Szukam koleżanki / przyjaciółki, z którą mogłabym wyskoczyć do lumpexu ;> , wypić kawkę, piwko...
Pogadać, pośmiać się , mile spędzić czas u mnie w domu z mężem, romantycznie spędzić wieczór , poszaleć w nocy ;).

Szukam fajnej dziewczyny w wieku od 24 do 30 lat, zadbanej, dyskretnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam atrakcyjnej przyjaciółki.

Szukasz kochanki a nie przyjaciółki, kogoś kogo będziesz mogła przelecieć z mężem.

Chociaż jakbyś ujęła to tak jak ja, to już by nie brzmiało tak ładnie, prawda?

Prawda brzmi tak, perwersyjnie... lub używając synonimu, zboczenie:)

Ale mnie to rozśmieszyło, bravo antyspołeczny.

to było do antyspołecznego

Lubisz taki onanizm psychiczny?

A co to onanizm psychiczny?:)
Pokaż mi go w moich słowach.

Nie wątpię, że sam dojdziesz do odpowiedzi. Dla kogoś tak elokwentnego i tak łatwo odczytującemu ukryte zamysły innych to powinna być kaszka z mleczkiem.

:)))))))

Proponuje skontaktowac sie z Hania Lis (Smoktunowicz)...... lepszej przyjaciolki nie mozna sobie wymarzyc...:P

Moja odpowiedz to - bełkoczesz. Rzuciłeś hasło którego znaczenia nie znasz.

Mógłbym też Ci napisać dlaczego tu i dlaczego teraz. Ale ciekawsze jest, dlaczego pod tym nickiem:)

Widzisz Marku, kilka dni temu stworzyłeś na tym forum dwa nicki. Na jednym stworzyłeś sobie ogłoszenie matrymonialne. A na drugim rzucasz takimi tekstami.
To trochę poddaje w wątpliwość tą "Okazję" jaką niby masz być dla kobiety.
Ciekawe też że podałeś tam maila związanego z tym nickiem, a nie tamtym;)
(nie bym komuś coś podpowiadał - przecież nie chce ci psuć podrywu:p)

A może Twoja reakcja wywołana jest jakimiś osobistymi sympatiami odnośnie tego tematu? Nie podobało ci się określenie "zboczenie"?
To lepiej uważaj, bo dla niektórych tutaj, facet marzący o kobiecie ponad 20 lat młodszej, a nawet nastolatce, też jest zboczeniem;)

Pozdrawiam
Anty:)

ależ musiało ci dopiec, że zdradzasz swoje możliwości - choć ad-remu jakoś nie widzę ... Ciekawe czy twoi interlokutorzy nadal będą chętnie tu zaglądać mając świadomość na jakim poziomie "uczciwości" się tu pojawiają. Jak rozumiem wycieczki osobiste są zarezerwowane wyłącznie dla ciebie - częsta przywara określonej charakterologicznie grupy ludzi. Powodzenia w haczeniu! Żeby tylko obwody ci się nie przegrzały od myślenia nad pochodzeniem nicka - banalniejszym niż zapewne sądzisz

Wcale mi nie dopiekłeś, zrobiłem to bo wypadało odbić piłeczkę:)))

Wycieczki osobiste są dla każdego, ale trzeba w nich okazać jakiś poziom;) Ja jestem taką osobą która swoimi słowami daje całe spektrum możliwości by się do mnie przyczepić i by powiedzieć coś niedobrego. Często ludzie tak robią i wychodzi z tego całkiem ciekawa wymiana zdań.

Ty, mając takie możliwości, najpierw użyłeś określenia na poziomie bluzgów - które dodatkowo było bełkotem. A potem na mój spokojny wpis z prośba o wyjaśnienie lub rozwinięcie myśli, nie tylko nie wyjaśniłeś tego, ale dalej brnąłeś nie w tym kierunku.

Zarzucasz mi nieuczciwość w dyskusji? Ja w Twoim wątku, na Twoją własną prośbę nic nie napisałem. Tutaj użyłeś argumentu ad personam. Też nie miałem pretensji, dałem ci możliwość wyjaśnienia lub rozwinięcia myśli. A użyłem moich możliwości, że użyje Twojego określenie, za Twoim własnym przyzwoleniem. Czyż nie napisałeś bym sam odnalazł odpowiedz i zamysł autora?

Odnalazłem dużo więcej:p

Pochodzenie Twoich nicków mnie nie interesuje, raczej ich obecność:)
I nie ma mowy o żadnym haczeniu, 100% uczciwości i legalności:) Wiedza z wiedzy. Właściwie z tego co sam o sobie mówisz, bo nawet amator na podstawie trzech Twoich postów, dwóch z tamtego tematu i tego powyżej jest w stanie określić branże w której działasz:) Znając podstawy obsługi wyszukiwarki internetowej może wiele.
Banał... który jednak może mieć wpływ na Twoją reputację.
W internecie nic nie ginie, a google ma słabość to tego forum:)
Jeśli można to zrobić w tamtą stronę, to można i w tą.
I tak każda osoba znająca Twoje imię i nazwisko może zobaczyć jak się tu przekomarzamy:) lub jak szukasz nastolatki której chcesz..."pomóc";)

Pozdrawiam
Anty

PS: To że czegoś nie widzisz, nie znaczy że tego tam nie ma. Ważne by inni to zobaczyli, a nie wątpię że ci co chcą, zobaczą.
O tych których znam martwić się nie muszę, bo mógłbym ująć to subtelniej a oni by zrozumieli;)

Mam wrażenie, że okazja polega na tym, że w promocji obniżono wiek, tak o 10 lat.

wrrrrr........

trzeci w ringu to o jednego za duzo....:P

Pozdrawiam :)

Też tak myślę, ten sędzia to zawsze tylko przeszkadza, nie można zobaczyć krwi, łamanych kości, wypływającego mózgu i innych oglądanych dawniej...

Chociaż i teraz się zdarza: (Zdjęcia przemocy, więc wrażliwym nie radzę oglądać)
http://www.youtube.com/watch?v=vYADRcGyU0U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yzG1j_q6yZg&feature=related

A swoją drogą to trzeba mieć coś z głową by robić coś takiego dla kasy czy zabawy:) (bo trudno nazwać sportem ludzi uszkadzających sobie wzajemnie ciała).

:))))))

1, 2.......10

Anty MISTRZU....:D przeciwnik niestety ale mial rozpiety rozporek i ..... mozg mu wyplynal....:P

Pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...