Szukam bezdzietnej koleżanki 20-35 l. Pruszcz i okolice

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
szukam bezdzietnej koleżanki - do pogadania o pierdołach przy kawie i ciachu, bądź z nadmiarem kg do wspólnej aktywności - basen, rower, itp Może też być para, na wspólne wypady na kajaki itp.
Ja mam 26 lat, z 10 kg do zrzucenia, sporo czasu wolnego i słabą motywację do odchudzania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam bezdzietnej koleżanki 20-35 l. Pruszcz i okolice

Hej ja mam 25 lat :)) Mieszkam w Gdańsku od maja przeprowadzka bliżej Pruszcza :) Jak masz ochotę odezwij się kaczucha_pipucha@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o fajnie, napisze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam 35 lat (jeszcze się łapię, hehe), mam meza ale bezdzietna , wiec full czasu. do zrzucenia pewnie ze 30;) basen odpada, ale rower czy nordic jak najbardziej. mój email: arrnica@poczta.fm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam:) jeśli nadal aktualne to się przyłączam:) ja juz mam kilkanaście kilo za sobą zostało jeszcze parę, na pewno raźniej we dwie niż w pojedynkę :) a i jakieś wspólne ploteczki i kawa tez fajnie.Mój mail pkonopka@o2.pl pozdrawiam Paulina

witaj napisz do mnie koniecznie malinki91@gazeta.pl !!!

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...