Szukam ciekawego miejsca na wypad na narty

Jak w tytule: szukam fajnej bazy noclegowej, blisko do wyciągów, wiele tras, w Polsce lub Austrii północnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam ciekawego miejsca na wypad na narty

http://www.krucze-skaly.pl

fajny ośrodek w Karpaczu i niedrogi. Na nartach można jeździć w Karpaczu, biegać w Jakuszycach bądź podjechać do Czech. Duży wybór na małym obszarze.

Re: Szukam ciekawego miejsca na wypad na narty

Jeśli chodzi o narty w Austrii to ja polecam ośrodek Zillertal w Tyrolu. Do dyspozycji jest kilkaset kilometrowy odcinek tras w kilku ośrodkach. Większość jest połączona w tak zwane huśtawki narciarskie. To znaczy że z nartami na nogach można przemieszczać się z jednego ośrodka do drugiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o narty to polecam Białkę Tatrzańską, na miejscu znajdziesz, zarówno prywatne kwatery, jak i hotele czy pensjonaty.
Jeśli jedziesz sam/sama to możesz wybrać się w ciemno, bo na pewno wynajmiesz miejsce dla jednaj osoby, jeśli grupą - lepiej coś wcześniej zarezerwować.
My też się tam będziemy wybierać w najbliższym czasie, akurat warunki sprzyjają, zbieramy ekipę, przygotowujemy sprzęt, odzież termoaktywna też już wybrana i niebawem będziemy szusować na stoku.
Na pewno warto sprawdzić dokładne warunki pogodowe, jeśli będziesz znać konkretny termin wyjazdu, chociaż nie zapowiada się, żeby miały się jakoś diametralnie zmienić w najbliższym czasie.

Inne tematy z forum

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...