Szukam dobrego Dj/Wodzireja na 3.09.16

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam Serdecznie,

W przyszłym roku organizujemy wesele, 3 września 2016 roku i poszukujemy fajnego wodzireja aby poprowadził nam wesele.

Wesele obędzie się 50 km od Gdańska! Dj na wesele oraz poprawiny.

Czy ktoś może kogoś polecić ?;)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dobrego Dj/Wodzireja na 3.09.16

Dj Robert Augustyniak z Redy. Polecam prowadził nam wesele w sierpniu Fachowa obsługa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Polecam DJ MIDO ( djtomasz.pl ) - u nas grał w duecie razem z wodzirejem Pawłem ( uwodzrej.pl )
i zrobli to mistrzowsko!
Obiecaliśmy im ich polecać :D. Są z Warszawy, i wydawałoby się, że to słabo. Ale po spotkaniu od razu wiedzieliśmy że to muszą być oni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dj Krzysztof Kleszczynski!!!! naprawde najlepszy z najlepszych ! mialam go u siebie, a w tym roku bylam na szesciu weselach (;/ ;p) i naprawde skromnie sama w duchu przyznaje ze nikt go nie przebil... wesele poprowadzone z klasa, zadnej wpadki, odnajduje sie w kazdej sytuacji, otwarty do gosci, wszyscy goscie go wspominaja, muzyka dopasowana do gosci, nie bylo sytuacji by parkiet byl pusty.. slyszalam ze robert jakubek tez jest taki super ale dla mnie nie mial terminu wiec nie moge sie wypowiedziec :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

też słyszałam, że Kleszczyński dobry, ale od razu uprzedzę, że zajęty w tym terminie... sama się dowiadywałam, bo mam ten sam termin :)
a gdzie wesele? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam w 100% Arka Waśko, napewno bedziecie zadowoleni:) Jest jak Dj i wodzirej w jednym, świetne zabawy na poziomie. U nas wszyscy pytali gdzie go znaleźliśmy a my po prostu zaufalismy opini z forum. Naprawde polecam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...