Witam, szukam fajnej, miłej dziewczyny z trójmiasta, na wyście do kina,albo na spacer, mam czas do końca tygodnia, chciałby poznać kogoś nowego i miło spędzić czas xD
00
Re: Szukam fajnej dziewczyny, na wyjście do kina
Ruda89
(11 lat temu)
Mało masz tego czasu. Jaki film planowałeś? I Ile masz lat? :P
00
Cross
(11 lat temu)
"... mam czas do końca tygodnia..."
Jesteś umierający?
10
Ruda89
(11 lat temu)
Umierającemu też bym nie odmówiła, w tym tygodniu już zrobiłam dwa dobre uczynki dla ludzi w potrzebie :D
02
~Pawcio
(11 lat temu)
Hehe, Umierający, hmm... prawie, po prostu w następnym tygodniu, mam sporo pracy, nadchodzi kolokwium z matmy xD. Jeśli chodzi o wiek to mam 19 lat, od niedawna studiuje, chciałbym po prostu miło spędzić czas, proponuje film "Kapitan Philips", z recenzji wiem, jest świetny, ale jestem otwarty na propozycje xD
10
Ruda89
(11 lat temu)
Za młody ;(
01
~Pawcio
(11 lat temu)
Sugerując, się twoim nickiem, nie jesteś w wiele starsza, jeśli chcesz możemy wyskoczyć, np: do kina,chodzi mi jedynie, o dobre towarzystwo xD
10
~wdr
(11 lat temu)
może to nie rocznik tylko wiek ;P
30
Ruda89
(11 lat temu)
Rozmawiam sobie z obcym o wyjściu do kina, omawiamy do jakiego i na jaki film a tu nagle wyjeżdża mi koleś że po kinie się bzykniemy u niego lub u mnie. No grejt. Tak więc... to już nieważne czy młody czy stary.. Znaleźć kogoś na wyjście czysto koleżeńskie to jest jakaś piep...ona porażka.
10
piana
(11 lat temu)
Widocznie zawsze źle trafiasz hehe:P Jak Ty/ktokolwiek jest chętny to z chęcią wybiorę się w środę do kina:)
00
~gaaaabb
(10 lat temu)
z kąd jesteś
00
~do_szkoły!!!
(10 lat temu)
@ gaaaabb "z kąd jesteś"
skąd!!!!
00
Wyjatkowa
(11 lat temu)
Minął miesiąc... ale może nikogo nie znalazłeś albo nadal szukasz znajomych. Jak tak to możesz się odezwać ;)
00
~tomek85
(11 lat temu)
Temat jeszcze aktualny ? chetnie sie wybiore do kina z jakas fajna dziewczyna
00
Tp jest śmieszne...
~achilles
(11 lat temu)
"szukam fajnego towarzystwa do kina"... Po 1 młodziaku jeśli potrzebujesz towarzystwa do wspólnego milczenia - kino będzie strzałem w 10 ! :) Obudźcie się i zacznijcie rozmawiać z ludźmi w realu nie tylko przez FB, GG itp. To cofa ludzi... Sam mam super kobietę, jest inteligentna, piękna, figura nienaganna, nie poznałbym jej pisząc denne posty w necie...