Szukam fanów gier na Morenie

Temat dostępny też na forum: Morena
Jestem nowo wprowadzonym 22-latkiem na Morenie i szukam nowych znajomości w podobnym wieku, tak więc zastanawiam się czy są jakieś grupki/pojedyncze osoby lubiące pograć w gry zarówno te konsolowe/PCtowe (Co-op/Lan, chociaż szczerze nie przepadam za Fifami i innymi sportowymi) czy też kartkowe (D&D, Warhammer itd.) albo nawet i jakieś ciekawsze planszówki. W sumie cokolwiek co wymaga współpracy tudzież mordowanie zombie/okradanie smoczych jaskiń ze skarbu/ogólne bycie aspołecznym nerdem mieszkającym w piwnicy rodziców.*

Oczywiście w grę (heh) wchodzą za równo wirtualne spotkania na vencie/TS/mumble/raidcall czy czymkolwiek co nie jest Skype oraz te IRL, chociaż idea gry w planszówkę przez internet brzmi niebywale zachęcająco ;)

Pozdrawiam.

*Niepotrzebne skreślić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam fanów gier na Morenie

Znam jednego gościa z Moreny właśnie, ma całkiem spore towarzystwo, grają w planszówki i RPG'i. Skontaktować cię jakoś z nim?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam fanów gier na Morenie

No pewnie, jeżeli są w podobnym wieku i nie kradną nerek .. :)

jaqenvelghar@gmail.com niech się skontaktuje mailowo albo po prostu tutaj odpisze :)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4