Szukam giełdy, ryneczku

Witam :-)
Kobiety są najlepszą skarbnicą wiedzy jeśli chodzi o zakupy, dlatego wierzę, że mi pomożecie!

Szukam giełdy, rynku na którym można rozstawić się i po prostu za opłatą sprzedawać, słyszałam o giełdzie samochodowej w Chwaszczynie (na około atu są stoiska), co możecie jeszcze mi polecić na terenie Trójmiasta i okolic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam giełdy, ryneczku

O ile wiem - to wszędzie możesz się "rozstawić"
Zgłaszasz się do administracji targowiska - a tam Cię kasują za szerokość "rozkroku" i tyle :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rynki : Gdańsk-Przymorze , Gdańsk- Wrzeszcz , Gdańsk przy stadionie GKS .To są 3 rynki w Gdańsku a co do Giełdy to oprócz Chwaszczyna taka sama Giełda jest w Pruszczu Gdańskim.

na Przymorzu- w środę i sobote dni targowe, handlowałam kosmetykami i ciuchami, więc wiem. W Sopocie beznadziejnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Pruszczu niestety czasami przyczepiają się o pozwolenie na sprzedaż ale Zielony Rynek mi się spodobał, znacie godziny rozpoczęcia? 7-8?

Gdynia-Chylonia, zaraz przy dworcu skm

Inne tematy z forum

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...