Szukam kolegi

Cześć, szukam faceta (22-28 lat) z którym mogłabym miło spędzić wolny czas: spacer, kino, drink, może być aktywnie, lubie sport. Mam 20 lat, studiuje, mieszkam w Sopocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam kolegi

Hej.
W sumie kiedyś kogoś podobnego szukałem lecz w żeńskiej wersji :). Ostatnio napisałem post nt. Jaki pub/dyskoteka jest teraz na topie w 3-mieście? Jakie jest Twoje zdanie :)?

Jak masz rower to badz pod cerfurem o 18 smigam z kolega do brzezna i spowrotem przez zaspe .Zatrzymamy sie na niezdrowe zarcie :d jak ktos jeszcze chce to wpadac :d to nie bedzie maraton tylko gadanie podczas jazdy :d To zarcie dla mnie niestety kolega zaczal diete :d trzy dni temu ... i kolega jest wolny. :d a ja nie szukam :d ewentualnie mozna piwo spic na brzeznie :d kolega nie pije bo dieta :d

Mój Boże, strasznie pokrzywdzony ten kolega ;)

Tak :d ale co zrobic :d skoro chce byc kox to musi trzymac sie miliona wyrzeczen :d ja moge byc gruby :d

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...