Szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd.

Poszukuję koleżanek, z którymi mogłabym spędzić odrobinę swojego wolnego czasu - odskakując od domowych obowiązków, męża i dzieci. J- 27 lat, mężatka, z dwiema córeczkami na urlopie macierzyńskim. Mieszkamy na Chełmie.

Ostatnio odczuwam bardzo wielką potrzebę odskoczni od życia codziennego, jakby któraś z Was była chętna piszcie- z chęcią wyskoczę wieczorkiem na piwko, pogaduchy czy też na basen lub siłownię.

Pozdrawiam,
Agnieszka :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd.

spakuj reklamówkę i wyjazd z miejsca zamieszkania na czas jaki Ci potrzebny abyś odskoczyła od życia codziennego ;)

pamiętaj dzieciaki zostaw mężowi oby też mógł sobie odskoczyć ;p

Re: Szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd.

hej, też jestem z Chełmu
Jestem tu dość nowa więc brak znajomości
mam 20 lat

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....