Szukam koleżanki ... kto wie może przyjaciółki

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Witam, mam 24 lata, 2 letniego synka, super chłopaka, pracę, plany na przyszłość, pasje. Ale moje życie wydaje się być trochę puste. Brakuje mi jakiejś bliskiej koleżanki, z któą mogłabym wyjść na zakupy, kawę, na piwo czy nawet na zwykły spacer.

Jestem osobą która nie lubi się nudzić, uwielbiam spacery.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Szukam koleżanki ... kto wie może przyjaciółki

czesc tez jestem z wrzeszcza...mam dzieci i męża ale czasami fakt brak ...osoby z ktora mozna wyść z dziecmi na spacerki i koleżanki do rozmowy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daria, ale odgrzałaś kotleta hehe. Zobacz na datę postu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

> Zobacz na datę postu

Post jest sprzed kilku m-cy i nie było wcześniej na niego odzewu. Sądzisz, że przez ten czas sytuacja Evelajny się diametralnie zmieniła?
TO oczywiście możliwe.
Daria zrobiła błąd, pisząc odpowiedź na forum, zamiast na priv do Evelajny. Ta, zniechęcona brakiem odzewu, może tu już od dawna nie zaglądać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hej Daria,

to może odezwij się na maila evcia.p@wp.pl
co prawda jestem teraz trochę zabiegana ale od przyszłego tygodnia będę miała 2 tygodnie urlopu to można by się zgadać i wyskoczyć z dzieciaczkami na jakiś plac zabaw ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaczyna się jesień może jest jakaś mama, która też się nudzi w weekendy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...