Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Dzieńdobry koleżanki - samotnice :)))

Ja także poznałabym jakąś "prawdziwą" koleżankę :) Taką do tańca i różańca :) Co pośmieje się z Tobą i powyciera łezki :) Pójdzie na spacer po Galeriach :P i na tańce :P
Jestem żywiołowa :) gaduła straszna :) ale brakuje tej kompanki :P

Nawet może być nas więcej :)

Jakby któraś miała chęć mnie poznać
zapraszam ...

18katrinka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TO ja jeszcze raz mam 34lata poznam fajna koleżankę, przyjaciółkę na pogaduchy wspolne wypady na zakupy itp mam dwie córeczki gg7281432

To ja również się dołącze:)
Mam 24 lata i synka w drodze.Termin mamy na 15 stycznia:)
Może jest jakaś babinka w podobnej sytuacji i szuka towarzystwa na wspólne dzieciaczkowe zakupy?

A czy ktos zaprzyjazni sie z 50 latka lubie spacery dobre jedzonko no i male z pianka tez gg13609823

witam
29lat, maz, 2 synkow. wiem -to duzo atrakcji jednak WCIAZ mi brakuje babskich spotkan (posmiac sie i poplakac czasem). przyjaciolek poszukuje. wspolna kawka, piwko, pub, imprezka z przyjemnoscia. zapraszam serdecznie. piszcie nati_tt@wp.pl

hej!!! Ja mieszkam w Gdańsku od kilku miesięcy, mam 7-letniego synka i szukam osób, z którymi bym mogła się zaprzyjaźnić. Jakby coś, to piszcie. Mail: kula99@op.pl GG 8615613

hej!! Ja mam 31lat i od niedawna mieszkam w Gdańsku. Szukam osób, z którymi bym mogła nawiązać kontakt, przyjaźń. Jeśli jesteś zainteresowana mój mail: kula99@op.pl, lub GG 8615613

czesc:)to i ja sie dopisze.mam 34 lata, dwuletniego synka i cierpie na brak przyjaciołki. Mieszkam w Gdyni. Jestem jeszcze na wychowawczym i mam sporo czasu na pogaduchy. Piszcie:ivonnebest@gazeta.pl

masz gg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :)) -

ja chętnie poznam nowe koleżanki,piszcie na maila shana22@tlen.pl ;)

Ja rowniez szukam fajnej kolezanki,mam 30 lat,od niedawna mieszkam w Gdansku i nie mam tu zbyt wielu znajomych. Moje gg 12606473

..OK. spróbuję jeszcze raz:
mam 28 lat, lubię dobrą książkę, ciekawe kino, zwierzęta, gotowanie to mój konik, jestem mężatką i jestem na tym etapie w życiu że wszystko zaczyna się stabilizować, życie rodzinne, praca i okazuję się że szkolne przyjaźnie osłabły lub nie wytrzymały próby czasu i odległości no bo niby jak wypłakać się przyjaciółce w ramię on-line....nijak....więc jeśli Któraś z Was lub Któryś ma chęć poznać pokrewną duszę w czysto przyjacielskim celu to czekam na odzew: gg 3890648 lub mail: to-ja-i-nikt-inny@gazeta.pl

Anka

Re: Hej hej :))

hi ja sie przeprowadzilam do Gdanska niedawno i nie mam tu kompletnie nikogo no pomijajac meza i dzieko

No to i ja bym sie chetnie dopisała do tych samotnych.

22 latka z Gdyni.
Lubie sport, plażowanie, kino i wszelkie wyjazdy poza miasto (kocham jeziora). Zapraszam :) 8808786

No to czekamy na kolejne chętne na sobotni "soczek" :)

Dooooobra ostatni raz się ogłaszam ;P Jeśli i tym razem będzie brak odzewu to ... mówie "Pa Pa" :P Nie to nie :P

Także szukam koleżanki :D Ja - 25 lat , jestem z Gdańska , Straaaaaszna gaduła :))) Pozytywny świrek ;)))

Jeśli Lubisz spacerki - także te po centrach handlowych :P

Rowerek - nie tylko taki na siłowni :)

Soczek - także ten z %%%% :P

Taniec - niekoniecznie na rurze :P:P

Nie masz co robić po pracy bądź w weekend :)

Twoje koleżanki okazały się ****** - cenzura :P

Szukasz kogoś kto z Tobą i sie pośmieje i popłacze - To z****iście Trafiłaś :D:D:D

Mój e-mail :))

18katrinka@wp.pl

p.s. Możemy stworzyć nawet małą paczke :) im więcej tym weselej :))

To do zaklikania !! :)

Hej hej :))

Laski ruszcie się pogoda sprzyja :)

Re: Ja jak chcę znaleźć przyjaciółkę :)

teścik :P

Ja jak chcę znaleźć przyjaciółkę :)

wyjechałam na studia z przyjaciółkami z liceum, zanim się obejrzałam mieszkam w Gdańsku, mam 28 lat, męża i psa a przyjaciółki porodziły dzieci, powyjeżdżały lub nie mają czasu wspólne zakupy, kawę czy plotki o najnowszej kochance szefa, jeśli któraś z was chciałby pogadać przy kawie, może wyżalić się przy bardzo kalorycznym serniku :) to śmiał -gg3890648-

JA TEZ CHCETNIE POZNAM JAKIES KOLEZANKI ...MAM 29 LAT MIESZKAM W GDYNI OD JAKIEGOS CZASU I CZUJE SIE TU SAMOTNA ...CHETNIE WYSKOCZE GDZIES NA KAWE ,ZAKUPY CZASEM JAKAS IMPREZE...JESTEM WESOŁA SPONTANICZNA ZWARIOWANA DZIEWCZYNA ...LADNA WIEC WYGLADEM NIE STRASZE...
TO MOJE GG...3404143

Inne tematy z forum

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...