Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

ja też
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej! mnie tez by sie przydalo jakies fajne towarzstwo na pogaduchy:) mieszkam na jsieniu w sumie juz od jakiegos czasu ale jakos ciezko mi jest nawiazac nowe znajomosci jak co to piszcie na meila :)
magda22cierocka@wp.pl

WITAM!
SZUKAM KOLEŻANKI / PANI KTÓRA WPROWADZIŁABY MNIE W SZTUKĘ DZIEWIARSTWA RĘCZNEGO, GŁÓWNIE CHODZI MI O SZYDEŁKOWANIE W ZAMIAN PROPONUJE UDOSTĘPNIANIE DUŻEJ ILOŚCI WZORÓW ZARÓWNO NA SZYDEŁKO JAK I DRUTY, DO WYSZYWANIA, PATHWORK ITP. PO POLSKU...WSZELKIE PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA GG 31058708

Jasne, ja na to reflektuje :)
Też mieszkam w Gdańsku od niedawna, mam 26 latek, chłopaka (z tym że ma się dopiero za jakiś czas tu przenieść, został jeszcze w Berlinie gdzie mieszkaliśmy razem,a skąd ja zwiałam : ) i przez to mam dużo wolnego czasu i chetnie spedze go z jakimiś fajnymi koleżankami na piffku lub przy soczku gadając o wszystkim i o niczym :] Nie pękać, pisać, as_inv@vp.pl :)

witam:)
ja również chętnie poznam nową koleżankę :) jeżeli któraś ma ochotę piszcie moje gg 31 33 50 18

ja mam 25 lat i 15 miesiecznego synka szukam młodych mamusiek do spacerów pogaduszek w Gdańsku Karczemki jeśli któraś z was jest chętna to piszczie kafeltowicz1@o2.pl

Witam,
Szperając w kompie znalazłam ten wątek i postanowiłam napisać.
Mieszkam w Gdyni, mam 36 lat i 3-y miesiące temu urodziłam synka.
Od roku siedzę w domu, samej nie chce mi się wyjść nawet na spacer z małym, a chciałabym dołączyc do "żywych".
Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym swobodnie pogadać,pójść na siłownię (jest taka dla pań na ul. Olgierda), wyjść na spacer, do kina czy piwko.......
Byłoby mi miło gdyby ktoś się odezwał. agneszar@gmail.com

Hejka mieszkam juz na stale w Gdansku od miesiaca,mam fajnego mezczyzne ale brakuje mi babskiego towarzystwa.Mieszkam w srodmiesciu,niedlugo rozpoczynam prace,chodze do szkoly.chetnie poznam jakas kolezanke :)na kawe,wyjscie,ploteczki,nie mam dzieci. nie bawem andrzejki,sylwester a ja nie mam zaprzyjaznionego towarzystwa :). moje gg 5721369

Drogie koleżanki!
Znalazłam ten wątek i pomyślałam, że chętnie się dołączę. Mieszkam od niedawna w Straszynie pod Gdańskiem. Przeprowadziłam się z Poznania, mam 35 lat, obecnie jestem w 6 m-cu ciąży, od listopada idę na L4 więc będę miała duuużo wolnego czasu. Dotychczas byłam bardzo aktywna zawodowo (hotelarstwo) i towarzysko ale przyjaciele zostali w Poznaniu a ja jestem otwarta na nowe znajomości. Byłoby mi miło spotkać się z dziewczyną/dziewczynami, które tak jak ja miały by ochotę na kino, teatr, spotkanie w kawiarni czy poprostu spacer.
Liczę na kontakt na jowiw@wp.pl, pozdrawiam serdecznie.
Joanna

Jestem często w Gdańsku i na pewno skorzystam z zaproszenia.
Pozdrawiam

ja też chcialabym dołączyc do tego towarzyskiego grona :)
jestem nowa w trojmieście, mam 24l
towarzystwo mężczyzn mnie w tej chwili męczy.. za duzo ich wśród moich znajomych ;p dlatego chętnie poznałabym jakieś kobietki na babskie pogaduchy czy zakupy.. moje przyjaciółki mieszkają dalekoo więc jestem skazana na towarzystwo mężczyzn :/ czas coś z tym zrobić :)
refelktuje ktos? :)
pozdrawiam

Chętnie poznam dziewczyny z Gdańska Ujeściska i okolic.
Mieszkam tu od 2 lat i jakoś kiepsko idzie mi nawiązywanie nowych znajomości... Mam 26 lat, mam chłopaka, dzieci brak. Nawet psa nie mam...
Lubię spacery, gry planszowe, gotowanie, wino, kamienie.

szaramysz7@o2.pl
Hania

hej dziewczyny! Ja tez poszukuje nowych znajomosci w Gdańsku. Właściwie wszystkie moje kumpele porozjeżdzały sie po świecie, a tu zima za pasem... Mam 15mies. dziewczyneczke w domu i psa = roboty w brod, ale czasem mam straszna chec wyrwac sie od wszystkich obowiązków na jakas kawke, piwko czy pogaduchy. Mieszkam na Zaspie od niedawna, pracuje we Wrzeszczu, jestem zmotoryzowana wiec nie ma problemu z dojazdem. Odezwijcie sie moze zgadamy sie na jakies spotkanko :P uxmal2@o2.pl - ola

Wiecie co.. na początku jak przeczytałam temat i pierwszy post wydało mi się to nieco dziwne.. ale po przeczytaniu wypowiedzi KamiKasia stwierdzam, że to nie głupi pomysł..
Można by było pomyśleć nad spotkaniem kobietek z forum którym przyda się od czasu do czasu nieco rozrywki, taka odskocznia od "mamusiowej" codzienności ;)
Zapewne pierwsze spotkanie byłoby najtrudniejsze, stresujące .. ponieważ się nie znamy ;)

A ja chętnie poznam tu jakąś dziewczynę na wspólne bieganie po Gdyni, bo tutaj mieszkam. A również nie odrzucę jakiegoś spotkania, spacerów, zakupów, imprezowania, bo czasem potrzeba jest, a nie ma do tego osoby ;/
Mój mail: gosia1604_86@wp.pl

anna68@vp.pl , chwilowo tylko na mailu(z gg mam mały problem) pozdrawiam!!!

Aha no i w lutym powiększy mi się rodzina więc nocne imprezowanie i fitnessy odpadają. ;)

Może są tu też jakieś przyszłe mamy?

Hej Wam dziewczyny!

Od około dwóch lat mieszkam w Gdańsku niedaleko Parku Reagana. Mam 26 lat i z zawodu jestem plastykiem. Moją pasą jest przyroda i fotografia przyrodnicza, zdominowane chyba jednak przez panów. Poza tym w głuchym lesie, podczas robienia zdjęć ciężko było o poznanie nowych osób więc pomyślałam, że może warto tu napisać. ;)

Czy może szykuje się tu jakieś spotkanie integracyjne Gdańskich dziewczyn?

GG:2698266

daj jakieś namiary na siebie:) pozdrawiam moje gg 8615613

Witam mam 42 lata, dzieci już odchowane więc zrobiło się trochę nudno . Szukam bratniej duszy , przyjaciółki z którą będę mogła pogadać o problemach i radościach , spotkać się przy kawie.Uwielbiam wypady krajoznawcze i piesze wędrówki po bliskiej i dalszej okolicy , może któraś z pań się dołączy i dotrzymamy sobie nawzajem towarzystwa , zapraszam!!!

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (40 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...