Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hej,

Tak się akurat składa, że mieszkam w pobliżu - na Zakoniczynie. Możemy się kiedyś umówić na pogaduchy w ogrodzie albo na spacerek po okolicy. Mam 28 lat, i siedzę na 'macierzu' bo małe dziecko więc chętnie się spotkam :) Jakby co mój mail: kasik_z@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, niedługo przeprowadzam się na Ujeścisko, Anny Jagiellonki nie znam tam nikogo, może któraś z Was mieszka w okolicy. Mam 30 lat i chętnie bym od czasu do czasu np. wypiła kawkę w ogrodzie.

jeśli będzie jakieś spotkanie, to też się piszę:) mam 30 lat, od 2 lat mieszkam w gdańsku:)
mój nr gg: 3407912

a czy jest tu jakaś dziewczyna z gdańskiego Jasienia?

A zagląda :)

czy zagląda tu ktoś jeszcze?

Dołączam się do samotnych gdańszczanek. Mam 30 lat i najlepsze przyjaciółki daleko, brakuje mi kogoś z kim mogłabym umówić się do kina, z kim spotkałabym się na kawie i pogaduchach :)Mam synka i pracującego męża. Pod koniec tego roku zaczynam pracę ale będę miała i tak sporo wolnego czasu. Lubię dobrą książkę, dobry film, chodzę na aerobik :) chciałabym też zacząć biegać najchętniej z dobrą kumpelą:)
Piszcie proszę na moje gg 6278895, czekam na info:)

cześć!
Czytam sobie Wasze posty, Dziewczyny, i też postanowiłam się wpisać:). Mieszkam w Gdańsku, mam 26 lat i spodziewam się dzidzi (8 m-c). Ehh...znak naszych czasów (samotność) daje się niekiedy we znaki. Chciałabym poznać fajną koleżankę do zwykłych kobiecych pogaduszek, spacerów, wymieniania się przepisami i rozmów o przewadze płynu micelarnego nad mleczkiem:)
Piszcie: milenka_20@o2.pl

Witam Was dziewczyny, z racji że szukacie koleżanek to proponuję Wam spędzenie miło czasu około 2 godzin na moich warsztatach z zakresu podstaw wizażu, organizowane w ramach autorskiego projektu 'Poznaj tajniki makijażu... '. Warsztaty odbywają się
w dwóch grupach wiekowych 25+, 40+ i prowadzone są nadzorem dyplomowanej wizażystki.
Udział w zajęciach jest bezpłatny. W ramach zajęć firma daje nam wszystkie kolorowe kosmetyki do dyspozycji.
Warsztaty odbywają się cyklicznie we wtorki i czwartki w Gdyni, ul. 10 Lutego 16.
Start godzina 18:00.
Sponsorem warsztatów jest firma Oriflame Sp. z o.o.
Zapisy i informacje o wolnych miejscach proszę kierować
pod nr telefonu: 608 336 529.
Iwona

hej mam na imię Elmira jestem z gdańska nie zawsze moi znajomi maja czas wiec szukam mowych kolezanek na wyjscia do pubu imprezki kina itp 9105090 mam 23 lata i szukam osob w podobnym wieku

gg10636956

cześć,, ja równiez mieszkam w poznaniu,,, i tez szukam kogos z kim można zawsze szczerze pogadac,, i na kogo zawsze mozna liczyc,,,

hej,,ja mieszkam w poznaniu,,, równiez szukam koleżanki,,,

Witam

Szukam koleżanki dla mojej mamy, ma 55 lat mieszkamy w Gdańsku, jest na emeryturze i chciałabym żeby znalazła sobie bratnią duszę , z która mogłaby iść na spacer , spotkać się na pogaduchy , a nie tylko siedzieć w domu :)

Czy dobrze trafiłam?

czesc mam 28 lat mieszkam na obluzu szukam kolezanki z ktora mozna pogadac,na basenik sie wybrac,po plotkowwac,mam 5 letniego synka i drugie w drodze,jezeli ktos ma ochote to piszcie na gg3625463

czesc mieszkam na obluzu i szukam kolezanki,moze jakas kawka,basen,ploteczki,mam 5 letniego synka i drugie w drodze jezeli ma ktos ochote to prosze pisac na gg3625463

uff, przeczytałam całość:) chyba tak się trochę ułożyło w moim życiu, że szukam tego co wy Drogie Panie;) nowej znajomości, pogaduszek i wspólnego śmiechu. nie umiem napisać jaka jestem, bo bywam "różna";) na pewno ciekawi mnie świat i ludzie. jestem z Gdańska, mam 24 lata

mój mail: katagda@gmail.com

Hej :) Mam 20 lat(za kilka tyg 21) i jestem z Gdańska. Chętnie z kimś pogadam, spotkam sie ;) mój nr: 1166974

Hej:) Mam 23 lata ,mieszkamw Gdyni.Od jakiegoś czasu mieszkam w Trójmieście i tak jakoś wyszło,że w sumie nikogo tu nie mam.Chciałabym poznać nowych ludzi,pogadać szczerze,może od czasu do czasu gdzieś wyjść. 6373893 to moje gg,i mój mail ice06@wp.pl- piszcie:)

Hej, ja studiuje w Poznaniu, mam 21/22 lata i z chęcią poznałabym nową osobę :) Do przyjaźni, rozmawiania, spędzania razem czasu itp
Jak coś piszcie proszę na 8439369

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...