Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Witam!
Ja również z chęcią poznam jakąś bratnią kobiecą duszę:)
Od 4 lat mieszkam w Gdańsku i praktycznie nie mam tu nikogo poza mężem. Mam 28 lat.
Ciężko jest w nowym miejscu o przyjaźń..Chciałabym mieć tu kogoś takiego, z kim smakowałaby kawa przy pogaduchach..
Moj mail: agusia117@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej ewelino

mam 30lat co prawda nie jestem mamą ale żyję w stalym związku i to co piszesz dotyczy się tez mnie
proszę o kontakt:)
pozdrawiam, mira
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm.. no to faktycznie lipa :/.. ja tez nie lubie kiedy niby wszyscy napaleni na spotkanie a na koniec wychodzi z tego wielkie G.. No nic.. gdyby jednak były jakies propozycje to mój nr gg widoczny powyżej :)

spotkanie bylo w Gdańsku i wlasciwie nikogo nie bylo, wiecej się na coś takiego nie piszę, niby wszyscy deklarowali, że chętnie a jak było umowione przyszla jedna osoba (i dowiedzialam sie o tym po fakcie jak wrocilam do domu) i z jedną byłam na piwie, bo wymieniłyśmy się nr telefonu się zdzwoniłyśmy. A miało być ok 10 dziewczyn... nie warto się umawiać, a bynajmniej bez telefonu ani rusz...

Hejka..
Czyli juz po spotkaniu??? :P ja proponuje spotkać się w pare osób na piwko gdzieś w Sopocie :)).. co Wy na to?

Monika (23l).. gg 2806358

hejka, a ja szukam chętnej osoby by pochodzić na basen w tą zimową porę, czy może silownia dla kobiet w G.Centrum?
Kontakt: monika-2221@wp.pl
Monika (28l.)

Milena, lat 29(prawie) z Pruszcza, a jaka jestem... hmmm.... raz gadatliwa a raz małomówna ;p

Ja strasznie chciałam przyjść ale nie dam rady chyba. Zupełnie zapomniałam, że moje najstarsze dziecię kończy przedszkole o 18 i wraca z tatą gdzieś ok 18.15. Ja muszę zostać w domu z młodszym rodzeństwem. I nie ma siły, żebym dojechała na 18.30 z Ujeściska. Na 19 ewentualnie dałabym radę.
3743443 to jest mój nr gg. Może któraś z Was odezwie się ze swoim numerem tel na gg. Wówczas mogłabym dojść tam, gdzie będziecie.
Asia (32lata)

Ja będę. 31 lat, wesoła i vhętna poznać ludzi:)

Buuu... a ja pracuję do późna w weekendy ;/

Joann, 29 lat, nieśmiała, małomówna ale pozytywnie nastawiona do ludzi

Kasia , lat 25 :P zwariowana gaduła

Dziewczyny, napiszcie kto się wybiera - może imię i wiek? Zainteresowane będą miały jakiś obraz tego, z kim im przyjdzie pogadać czy kogo wypatrywać pod McDonaldem.

SPOTKANIE DLA ZAINTERESOWANYCH
w piątek godz 18.30 w budynku Dworca Gł. w Gdansku pod MacDonaldem :) zapraszam !

Witam wszystkie szukające ,JA tak samo jak wy mam ten problem mam męża 2 dzieci, i stare niby przyjaciólki znikneły tylko odzywają sie jak cos potrzebują a ja nie lubię takich ludzi, bo jest się koleżną czy przyjaćiółką, nie wtedy jak się coś samemu potrzebuje razem się wspiera a mi jest potrzebna taka druga wariatka,która chce sie wygadac i mieć zawsze na kogo liczyć ,wychodzić wspólnie na zakupy,spacery,piwko,kino,itp...Więc szukam takiej koleżanki czy przyjaćiółki która będzie prawdziwa wesoła ,szczera,przebojowa, itp....Kto szuka tak jak ja to piszcie ewelinka713@wp.pl

Ja też jestem za! przypominam sie ;)
za 2 dni - już 23 letnia ;) Gdynianka.

nr. gg. 8808786

Ja jestem za.Nr gg podawałam wyżej

proponował☼am, ale jakos odzewu brak:(

To co dziewczyny robimy zestawienie nr gg wszystkich, kiedyś któraś z nas zaproponowała to ale bez odzewu.

Cześć dziewczyny chętnie się przyłącze super pomysł mam 28 lat która czuje sie samotnie niech się odezwie moje gg2211027

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?