Szukam koleżanki

Cześć,

Mam 27 lat i szukam kogoś z kim mogłabym czasem spędzić czas. Chodzi o relacje tylko i wyłącznie koleżeńskie, żadnymi innymi nie jestem zainteresowana.

O mnie:
Jestem osobą spokojną, pozytywnie nastawioną do ludzi, dość wrażliwą i raczej empatyczną. Nie mam nałogów, nie kręci mnie chodzenie do klubów. Wolę raczej spędzać z kimś czas rozmawiając, grając w planszówki, idąc wspólnie na rower/rolki albo nawet układając puzzle. Jestem po studiach na PG, obecnie pracuję w korpo.
Obecnie zmagam się z wieloma trudnościami, takimi jak rozstanie z chłopakiem czy depresja, którą właśnie zaczynam leczyć - wydaje mi się, że nie jest to jej bardzo ciężka forma, chodzi o utrzymujące się wiele lat poczucie przygnębienia, które w świetle ostatnich trudności stało się bardziej uciążliwe. Piszę natomiast o tym z jednego powodu - mogę się nie dogadać z osobą, która ma mnóstwo energii i żadnych problemów, ogólnie mówiąc - osobą zbyt wesołą.

Jeśli ten opis Cię nie odstrasza lub nawet są rzeczy, które nas łączą - zapraszam do kontaktu na: lemontree29615@gmail.com
Szukam raczej osób w podobnym wieku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki

Napisałam email
polityczna91@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Poznam geja (55 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...