Szukam kursu BHP

Witam serdecznie,

Poszukuję szkoły do której od września mogłabym iść na kurs BHP. Wiem, że teraz ten kierunek może być przysłowiowym "strzałem w 10". Orientujecie się w jakich szkołach jest taki kurs? Myślałam o cosinusie albo Progresie? W takich szkołach policealnych mają takie kursy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam kursu BHP

Na pewno w szkołach policealnych taki kierunek jest. Z Progresu go kojarzę, ja kończyłam w szkole masaż i wiem, że BHP mieli na pewno na stronie internetowej. Ale wiesz, wszystko zależy zawsze od tego czy jest wystarczająca ilość chętnych na zajęcia. Trzeba dzwonić i pytać.

Szkoła policealna Progres. Na pewno tam takie zajęcia są, ale nie w postaci kursu - kursy są drogie i krótko trwają. W policealnej szkole nauka trwa albo rok albo 2 lata (czasami tylko na niektórych kierunkach 6 miesięcy).

Hej! Ja szukam aranżacji wnętrz w jakiejś lepszej szkole. Zależy mi na policealnej, bo tam ponoć dostaje się tytuł technika? Wykształcenie mam związane z tym kierunkiem, ale nie powiem, dodatkowe kwalifikacje by się przydały... W jakich szkołach można liczyć na to, że taki kierunek się utworzy? W Progresie był w ostatnich latach?

Osobiscie polecam cosinusa, bardzo dobry poziom ma ta szkoła do tego jest za darmo i zaocznie :)

Polecam półtora roku nauki w cosinusie ;)

Inne tematy z forum

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...