Tym bardziej NIE, bo przecież namęczę się, utuczę, a potem będzie seks, i więcej seksu... i jak schudnę, to nie będę już spełniał głównego wymogu, więc zostanę wymieniony na bardziej obszerny model!:d
Będę wykorzystany i porzucony, a ile trudu pójdzie na marne!:p
Przytulanie chyba bardziej ciekawa propozycja niż seks. Z pewnością trudniej teraz o dobre przytulanie niż o seks;) Ale takie kuszenie to zdecydowanie za mało:)
No i tak się przytulać do obcej osoby, co to się nawet z imienia nie przedstawi - chyba jestem zbyt staroświecki na taką rozwiązłość!:p
50
Re: Szukam misia
~samotny
(9 lat temu)
---
20
~Heniek z Oruni
(9 lat temu)
Ja przytulam tylko damskie torebki. Eee Lola masz jakas fajna torbe?Ty w zamian mozesz poprzytulac mojego misia.Tylko wiesz nie zamocno..Mis jest w stanie idealnym i nie chcial bym abys mi go za mocno potarmosila.
03
konto usunięte
(9 lat temu)
"Mis jest w stanie idealnym"
Znaczy nieużywany? :>
11
~wdr
(9 lat temu)
Znaczy się nieśmigany, nawet napletek ani razu nie ściągany, nówka oryginalnie zapakowana. ;]
02
~anonim
(9 lat temu)
PUSZYSTY DOJRZALY 50+ JA CIĘ PRZYTULE MOCNO BARDZO MOCNO I NIE PUSZCZE CZEKAM NA ODP SAMM471@wp.pl mirek
00
konto usunięte
(9 lat temu)
that's creepy... :D
11
Antyspołeczny
(9 lat temu)
Przytulański dusiciel znów atakuje!:d
00
~Anna Anna
(9 lat temu)
Dojrzały...tzn.chyba doświadczony...puszysty ...to ile wagi/nadwagi? Przytuli bardzo mocno...no ciekawe jak mocno...
10
~anonim
(9 lat temu)
Witam napisz na fotce Jurek Iwański czekam
00
~marcin
(9 lat temu)
witam poznalas kogos ?
00
~twuj upragniony miś
(9 lat temu)