Szukam pracy

Szukam pracy w biurze lub jako fakturzystka ale niestety nie mam doświadczenia w pracy biurowej i odbijam się od drzwi. Chce pracować i nabyć doświadczenie . Ponoć nie ma ludzi do pracy. Guzik prawda . Ludzie są tylko pracodawcy szukają niewiadomo kogo. Wzięłam nawet staz z U.P i co tam tez rekrutacja. Ręce opadają. Potrzebuje pracy . Może ktoś coś? Będę wdzięczna. Tylko nie handel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz zima jest to jeszcze pajacują 90 procnt firm to buraki co w latach 90 pozmieniali se plakietki z sekretarza partii na demokratycznych pracodawców , szczegulnie w Gdańsku udawane jest przez Budynia że zarobki w Gdańsku to 4k i bardzo dobre warunki , ja proponuję ci szukać w Gdyni Sopocie lub poza trójmiastem do Warszawy bilet 70 zł a tam 5000 można zarobić po opłatach za pokój itd z 3000 zostanie ja też już nie planuje życia w Gdańsku bo się nie da w ogłoszeniach te same firmy które według prawa pracy powinny być dawno zamknięte więcej w budowlance jak 2700 nie zarobisz bo jest układ sycylijski chyba żę chcesz tyrać od poniedziałku do niedzieli wtedy może do 4000 tyś dociągniesz .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nasze państwo jest chore.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cześć,

Jak u Ciebie ze znajmością języka angielskiego?
Czy interesuje Cie umowa na zastępstwo na ok. 2 lata?
Praca w księgowości, 8-16, w Gdańsku.
Daj znać na adres hukhala@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam pracy

Szukam pracy również jako kasjer w salonie samochodowym, w większych firmach gdzie jest kasa,sąd . Może ktoś coś wie. Z góry dziekuje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...