Szukam prawnika, specjaliz. pozwy o odszkodowanie zdrowotne

Temat dostępny też na forum: Inne
Witam,

chcę pozwać prywatną klinikę rehabilitacyjną, w której ponad rok temu poddałam się masażowi pleców i od tamtej pory moje życie zmieniło się w koszmar wypełniony bólem i walką z nim.

Gdyby uraz udało się wyleczyć, puściłabym sprawę w niepamięć, mimo całego cierpienia, stresu i kosztów, jakie poniosłam, związanych z badaniami i rehabilitacją. Niestety poprawa, jeśli jest, to tylko na krótko, ból ciągle powraca.

Jeśli ktoś z forumowiczów przeszedł podobną historię lub może zwyczajnie zna i mógłby polecić prawnika obeznanego w tego typu sprawach, bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam prawnika, specjaliz. pozwy o odszkodowanie zdrowotne

Witam,

Prosimy o kontakt pod numerem 885 866 666.

Pozdrawiam,
LEX Assistance
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tej sprawie proszę skontaktować się bezpośrednio z Doradcą pod numerem telefonu 603 251 028, podając nuemr AMG182 lub wysłać sms o treści: "POMOC AMG182" pod numer telefonu 730 949 276 - my zadzwonimy. Pozdrawiam.

Witam Serdecznie,
Kancelaria Doradztwa Prawnego Aurum świadczy kompleksowe usługi prawne. Juz nie jednokrotnie prowadziliśmy sprawy bo błędy w sztuce lekarsiej. Zachecam do kontaktu.
biuro@kancelaria-aurum.pl

Witam

Jestem radcą prawnym i zajmuje się między innymi odszkodowaniami.
Proszę o wejście na stronę http://www.kardasz-kancelaria.pl tam znajdują się dane adresowe mojej Kancelarii.

Pozdrawiam
Krzysztof Kardasz radca prawny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja mogę polecić sporą kancelarię, która zajmuje się właśnie uzyskiwaniem odszkodowań - Votum. działają w ten sposób, że najpierw zapoznają się ze sprawą i decydują, czy sprawa ma szanse wygrać - jak tak, to proszą o komplet dokumentów i pchają wszystko do przodu :)

o a ile może trwać taka sprawa w sądzie?

oj to zależy bardzo od tego, jakiego rodzaju jest sprawa, ilu jest ewentualnych świadków etc. no ale na pewno Votum stara się to zawsze załatwić jak najszybciej, bo im też się nie opłaca przeciąganie sprawy w nieskończoność :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda, w Votum spróbuj, wiem, ze na pewno zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań powypadkowych, ale takich chyba też. Na pewno mają sporą skuteczność

skuteczność mają naprawdę wysoką a do tego jeszcze potrafią wywalczyć naprawdę dużo kasy, także nie ma opcji, żeby zwrócenie się do nich o pomoc było nieopłacalne ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

mowa o Votum? jeżeli tak to jestem żywym przykładem że warto zaufać takim firmom - mają skuteczność!

a co to znaczy, że jesteś żywym przykładem? twój ubezpieczyciel nie chciał wypłacić ci kasy tak?

No z reguły w takich wypadkach się właśnie do takiej firmy idzie...Mi na przykład chcieli wypłacić, ale ja uważałam, że to za mało - zgłosiłam się do wyżej wspomnianego votum i i podjęli się mojej sprawy.

Polecam Pomorskie Centrum Odszkodowań. Bardzo dobrzy w sprawach medycznych i zaangażowani.
Tel. 666246995

ja Ci polecam firmę Votum - oni tam mają wielu prawników i wiele osób które znają się na swoim fachu. pomocni bardzo, w mojej beznadziejnej sprawie wywalczyli całkiem fajne odszkodowanie za wypadek komunikacyjny

Tak, ja też miałam u nich sprawę - i skończyło się w sądzie ale za to pieniądze dostałam nieporównywalnie wyższe niż wcześniej.

http://www.rzetelnyadwokat.pl
zapraszamy do współpracy

W takiej sytuacji dobry prawnik jest kluczem do sukcesu, niestety takie sytuacje zdarzają sie na porządku dziennym. Ja również walczyłam o odszkodowanie i mimo tego, że sprawa ciągła się długo - udało się. Moim prawnikiem była Pani Rita Miling - http://adwokat-miling.pl/o-nas.html Miałam dużo szczęścia, że trafiłam na tak kompetentną i zaangażowaną osobę.

Votum to specjaliści jakich mało, nie biorą dużo prowizji, są bezpieczni i skuteczni. Polecam

no wlaśnie ja też znam tą wrocławską firmę i nie mam prawa na nich narzekać. kompetentnie i rzeczowo. działają dobrze i co ważne - skutecznie!

A możesz mi dokładnie powiedzieć jak się z nimi skontaktować? i w jaki sposób pracują, można zaufać Votum?

można zaufać. dane kontaktowe mają na swojej stronce. albo formularz zgłoszeniowy i odezwą się. tam pracuje sztab kompetentnych ludzi wiec bez obaw można się do nich zgłosić po pomoc!

Nie wiem ile z tych opinii jest prawdziwych:) Ja szczerze polecam Eventus Gdynia- dzięki za pomoc!

Inne tematy z forum

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...