Szukam przyjaciela.. a może coś więcej :)

Hej :) Mam 22 lata i szukam nowych znajomości wśród mężczyzn. Ponieważ studiuję na GUMie, znajomi nie mają zbyt dużo czasu, a mi brakuje beztroskich rozmów i spotkań..:) Fajnie by było, gdybyś był starszy i także studiował medycynę (zawsze byłby jakiś wspólny temat na początek:D ), ale niekoniecznie :)

Czekam na odpowiedz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam przyjaciela.. a może coś więcej :)

Hej, nie studiuję medycyny (i tak najwięcej w mojej rodzinie jest lekarzy), z uwagi na mało wolnego czasu z powodu studiów i paru innych spraw chętnie poznam sympatyczną dziewczynę na kawę, spacer, wspólne obejrzenie filmu. Jestem rok młodszy. To już dwóch Twoich kryteriów nie spełniam:) Ale co mi szkodzi napisać. Pozdrawiam

Może zostawisz jakiś kontakt do siebie?
Pozdrawiam:)

Wyglada obiecujaca, ba nawet chetnie pisze sie na taki uklad ! Jednakze przed trzeba spelnic pewien warunek - o czym byc moze dalej. Z "wymogow" spelniam pierwszy warunek, jednakze cos tam o medycynie tez wiemy :P

W przypadku zainteresowania zapraszam pod mail zgh22@o2.pl

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.