Szukam sensownych ludzi...

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Witam Was,

jakieś parę miesięcy temu odeszłam z pracy, która nie dawała mi satysfakcji. Już także jakiś czas po studiach, dawne przyjaźnie i znajomości rozsypały się po kraju, czy nawet po świecie. I samotność zapukała do 28 letniej osoby. Nienudnej, mającej zainteresowania - książka (nauki społeczne), kino - ostatnio na nowo odkrywam w. allena, ale też kino mniej egzystencjalne bawi mnie i wciąga. Teatr - musicale to raj dla mojej duszy, publicystyka, radio - wywiady, reportaże - i te społeczne i te z dalekich podróży. Kocham las - pieszo i na rowerku. Wodę - żabką i na kajaku. Ciekawa świata - tego obok, tego w nas głęboko i tego ciut dalej. W miłości szczęśliwa - i tutaj nie szukająca.

Rozglądam się, dość nieśmiało na forum za ludźmi, którzy może mieszkają, gdzieś w pobliżu i także czasem mają ochotę na kawę, na wystawę, spacer i dlaczego robić to w pojedynkę, kiedy podobno człowiek istota społeczna...
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do kontaktu
monika2999@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam sensownych ludzi...

co porabia miłość twa kiedy buszujesz całymi dniami kajakiem po lesie lub zgłębiasz tajniki ludzkiej duszy przy filiżance kawy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy czytam takie "rzeczy" do głowy przychodzi mi tylko jedno określenie - "PAŹDZIEŻ". Nie masz przyjaciół - widocznie są ku temu powody. Jeśli nie masz ani jednego to Ty stanowisz problem i lepiej się pogódź z tym i kup pieska. On Cię nie opuści, co więcej też lubi leśne spacery. Tylko na musicale zostanie w domu, a prasę to się chyba czyta w pojedynkę, prawda? Problem z głowy, nie dziękuj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

lobby hodowców czworonogów? ja tam psy nawet lubię ale nie na surowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bezszelestny, jak się czyta te Twoje wywody w prawie każdym poście, to można dojść do wniosku, ze to właśnie Ty nie masz przyjaciół i próbujesz swoją złość wyładować na forum..
I chyba masz mnóstwo piesków :D :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całe stado.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Toba....jak dla mnie półgłupek:) to co wyżej napisałaś to naprawdę Cie rozumiem, mieszkam w Gdyni jakies dwa lata, nie mam tutaj za wiele znajomych, Ci najlbiższi są gdzie po Polsce porozrzucani. W pracy znajomi są, jednaj w tygodniu zajmuja sie oni swoimi rodzinami. Jak masz ochotę na wspólna kwe (bez podtekstów) to możemy sie jakoś spotkac i pogadac na spokojnie...:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...