Szukam

Raz się żyje!
Przysiadłeś się do mnie razem z kolegą, ja w tym czasie rozmawiałam przez telefon... jednak co jakiś czas nasze spojrzenia się spotykały, gdy Twój kolega wyszedł w Gdyni Orłowie zapytałeś się mnie co to za przystanek (czyżbyś nie znał przystanków SKM?)
Potem jeszcze chwila uśmiechów, Twoja porada, że jak chce mi się śmiać, to można chwile się przespać... moje słowa, że idę do pracy i zaproszenie na spektakl na 19.00 na Monciak... i Twoja spostrzegawcza uwaga o torbie "Europejski poeta wolności".
Jeżeli pamiętasz taką sytuację odezwij się proszę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam

Pani! Trza było od razu działać!! Ech, ech! No, mam nadzieję, że namierzysz obiekt :-)

No przecie napisała,że przez telefon rozmawiała..;) Również trzymam kciuki

" Twoja porada, że jak chce mi się śmiać, to można chwile się przespać... " - nie bardzo rozumiem to zdanie...... czy ma jakiś sens w ogóle?

Poza tym życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha faktycznie bez sensu miało być spać, a nie śmiać:)

To ja to ja!! Chodź szybko na randkę!!:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to faktycznie się zauroczyłaś :)

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....