Szukam znajomych z podobnymi hobby
Jestem nowy w trójmieście, blah blah blah, 21 lat nic z podtekstem seksualnym. Szukam ogólnie osób w podobnym wieku interesujących się czymś w stylu: Fantastyka, Gry za równo PC jak i konsolowe (RPG, MOBA, MMO etc.) ale również klasyczne tabletop takie jak Warhammer czy D&D z kartkami i użyciem wyobraźni do zabijania wyimaginowanych smoków. Do tego TV Shows(Np. Game of Thrones/Firefly/Community), Filmy i książki (psychologiczne/sci-fi/fantasy/horror/komedie), Grafika i design.. Ok trochę poleciałem z tymi detalami. Ogólnie lubię fajne rzeczy.
Chciałbym ogólnie wyskoczyć od czasu do czasu na jakiś sport/piwo/pizze/kebab/innedobrejedzenie/kino/walkę w barze lub pograć w coś przy czym zważając na fakt że pracuję to zapewne nie codziennie, ale ważne żeby mieć o czym ze sobą pogadać. Płeć nie ma znaczenia, kolor włosów również.
Jeżeli myślisz, że mielibyśmy o czym gawędzić (bez rozlania przy tym znaczącej ilości krwi) to napisz do mnie: cerealforall@gmail.com i zobaczymy co z tego wyniknie.
Pozdrawiam.
Chciałbym ogólnie wyskoczyć od czasu do czasu na jakiś sport/piwo/pizze/kebab/innedobrejedzenie/kino/walkę w barze lub pograć w coś przy czym zważając na fakt że pracuję to zapewne nie codziennie, ale ważne żeby mieć o czym ze sobą pogadać. Płeć nie ma znaczenia, kolor włosów również.
Jeżeli myślisz, że mielibyśmy o czym gawędzić (bez rozlania przy tym znaczącej ilości krwi) to napisz do mnie: cerealforall@gmail.com i zobaczymy co z tego wyniknie.
Pozdrawiam.