Szukam znajomych z podobnymi hobby

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Jestem nowy w trójmieście, blah blah blah, 21 lat nic z podtekstem seksualnym. Szukam ogólnie osób w podobnym wieku interesujących się czymś w stylu: Fantastyka, Gry za równo PC jak i konsolowe (RPG, MOBA, MMO etc.) ale również klasyczne tabletop takie jak Warhammer czy D&D z kartkami i użyciem wyobraźni do zabijania wyimaginowanych smoków. Do tego TV Shows(Np. Game of Thrones/Firefly/Community), Filmy i książki (psychologiczne/sci-fi/fantasy/horror/komedie), Grafika i design.. Ok trochę poleciałem z tymi detalami. Ogólnie lubię fajne rzeczy.

Chciałbym ogólnie wyskoczyć od czasu do czasu na jakiś sport/piwo/pizze/kebab/innedobrejedzenie/kino/walkę w barze lub pograć w coś przy czym zważając na fakt że pracuję to zapewne nie codziennie, ale ważne żeby mieć o czym ze sobą pogadać. Płeć nie ma znaczenia, kolor włosów również.

Jeżeli myślisz, że mielibyśmy o czym gawędzić (bez rozlania przy tym znaczącej ilości krwi) to napisz do mnie: cerealforall@gmail.com i zobaczymy co z tego wyniknie.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam znajomych z podobnymi hobby

a maniak starych klasycznych gier konsolowych może być =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Heh, takowy by się na mnie obraził za nie granie w klasyczne gry konsolowe ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe wszystko wedle gustu...

No bo jakże inaczej :)

elo zaprażam do ekipy @: nwcg2@wp.pl

Jednak wolałbym zostać nieprażony.

Dobre :))

Nie chciałem dociąć, ale widać że ktoś napisał to w 5 sekund i nie wiadomo po co ..

Anyhow, odpowiedzi wciąż mile widziane~

trzeba było wpaść dzisiaj do amber expo, na festiwal gramy, pewnie byś kogoś poznał

Jakbym jeszcze o tym coś wiedział ... :)

I jak tam ogłoszenie? Duży masz odzew? Ja też jestem nowa, i w sumie nie mam doświadczenia z forumowaniem:) Ciekawa jestem, czy tą drogą udało Ci się coś załatwić. Jesteś zadowolony? Chyba mało ludzi zagląda na to forum...

Hmm, forum jest raczej odwiedzane przez sporo osób, przekonałem się o tym szukając chętnych do sportu w innym jego dziale. Myślę że po prostu tą jego część przeglądają głównie ludzie szukający związku bynajmniej nie koleżeńskiego.

To też nie mam dużego odzewu, na maila napisała dosłownie jedna osoba, no ale cóż, mam dosyć sceptyczne hobby i nie sądziłem że znajdę kokoś podobnego zbyt szybko. :)

Nie wiem jakiej znajomości konkretnie szukasz, ale myślę że jeżeli nie masz zbyt konkretnych wymagań to jednak nie powinno być problemu ze znalezieniem osoby .. W każdym razie próbuj, powodzenia :)

Cóż, a mnie się wydaje, że ludzie po prostu boją się napisać, bo większość tylko biernie przegląda internety, a wypowiada się w kwestiach, o których nie ma pojęcia. ^^
...zamiast zadziałać w ważniejszych kwestiach typu relacje międzyludzkie. ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem bardzo ciekaw czy coś się udało.
Jeśli masz ochotę na piwo zwyczajnie to daj znać. Najlepiej w Gdyni.

Nic a nic ):

mamba, ja mam nieco podobne zainteresowania, może byłabyś chętna poznać koleżankę? :)

jeśli to nadal aktualne pisz brzusio3@wp.pl

Pewnie, skontaktowałem się.

PS. Nie szukam koniecznie osób do wymienionych wyżej spotkań, mailowe korespondencje też wchodzą w grę. Preferuje ogólnie Steam i GMAIL bo mają opcje czatu, ale tzw. snail mail też może być tak długo jak ma się o czym gadać.

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4