Szukamy pary...

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
... do towarzystwa ;)

Tak jak w temacie, jesteśmy młodzi, mamy 2letniego synka, lecz niestety staliśmy się 'nieatrakcyjni towarzysko' dla dotychczasowych znajomych. Dostaliśmy plakietkę 'starych, zrzędliwych rodziców', choć nie jesteśmy, ani starzy, ani tym bardziej zrzędliwi ;)
Szukamy kogoś z kim można pogadać, pośmiać się, pograć w bierki, pójść do kina, wyjść gdziekolwiek.
Jeśli znajdą się zainteresowani zapraszamy do kontaktu ;)

znudzona_para@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukamy pary...

nie jesteśmy oszołomami, chorymi psychicznie, nie szukamy ludzi do trójkątów, czworokątów, ani innych figur geometrycznym.

chcielibyśmy tylko czasami spędzić czas w miłym towarzystwie, nikt nie jest zainteresowany?

My jesteśmy:)

mlodamam600@interia.pl

Nie dziwię się, że nie chcą Was znać, jak waszą pasją jest gra w BIERKI! Pozostałe zaintereswoania - "wyjść gdziekolwiek" no brawo! Do tego tak zdesperowani, że szukają w internecie. Desperaci, pewnie obrabiacie "dupe" za plecami ludzi, to nie chcą Was znać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ninja ty musisz być strasznie sfrustrowanym człowiekiem. Współczuję....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bezczelny, musi być zapewne na coś okropnie zły, albo musi mieć jakiś moment w życiu "bezczelny", że stwierdził, ze przyjmuje przydomek na forum per "bezczelny ninja". Myśle, że to jest jego styl, to wszystko, nie koniecznie musi być taki na codzień...

Pozdrawiam

Chciałam powiedzieć, że "bezszelestny ninja" powinien być:

"bezczelnym ninją" !

Lepiej będzie pasowało!

;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo mi przykro, że Ty jesteś PANEM tylko w świecie internetu, naoglądałeś się demotywatorów i teraz zgrywasz kozaka na forum.
Jeśli Twój poziom inteligencji ogranicza Cię do zrozumienia naszego postu to również bardzo mi przykro :(
Gra w bierki to PRZENOŚNIA, nie zrozumiałeś?
Niemniej jednak, zapraszamy Cię na wspólne spotkanie, może pomożemy Ci w adaptacji w społeczeństwie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.... bezszelestny ninja jest jak maslo maślane ni krzty w tym inteligencji ...

no chyba że ninja z zalożenia nie jest bezszelestny - tylko ninja...

A tu chyba jest - ninja zółw błotny....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myśli, że jest mistrzem ciętej riposty, bo obejrzał 5 sezonów House'a, niestety to tak nie działa.
Szydzi z ludzi, bo siedzi po drugiej stronie, na nic więcej go nie stać, jak tylko na marne, słowne zagrywki...

bezszelestnego to on ma pyrtka.
Latem zaś mozna go poznac po bialych skarpetkach i klapkach kuboty!

PS. Ninja, mama nie zainstalowala tobie w komputrze kontroli rodzicielskiej jeszcze?

Nie, jeszcze nie. Tobie za to jak widać zainstalowali idiotyczny pasek "CHWALENIA SIĘ DZIECKIEM", na prawdę nie widzisz jakie to idiotyczne, sztuczne i pozoranckie? masakra.

Jak ktoś się ma czym chwalić, to się chwali.
I zauważ, że bardzo ładnie opisałeś właśnie swoje zachowanie.

ale to wszystko dziwnie brzmi...weszłam tu tylko na chwile..i sie zadziwiłam....co w tym złego ze ktos szuka towarzystwa, osób z którymi mogliby porozmawiac na wspolne tematy...nie tylko o rodzinie czy dzieciach! dlaczego ich krytykowac w taki sposób?? jedni wybierają wspolne gotowanie, rodzinny spacer, gre w bierki (jeszcze są tacy co potrafią w to grac!) inni może wolą gry cyfrowe, wspólny sport czy lekcje tanca...co za róznica?! ważne aby spedzac wspólnie czas! fajnie ze znalazła się taka otwarta para. Ludzie wybierają rózne formy poznawania i nie zawsze w realu jest tak łatwo znaleźć bratnie dusze, doskonale wiec rozumiem..mimo, ze ja jestem teraz po drugiej stronie barykady..hmm..nie jestem sparowana..:)..ale uważam, ze kazdy sposób jest dobry na poznawanie nowych ludzi wiec gratuluję odwagi i zycze powodzenia ....łatwo jest krytykować i oceniać innych...ciekawe czy takie osoby jak " bezczelny" z podobnym szyderstwem na ustach poszukują nowych przyjaciół w realu. Pozdrawiam

W realu nie, ale w Tesco się zdarza.

szkoda, że sam nie wymysliłeś tego tekstu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

żenada- wątek miał być miły , towarzyski, przyjacielski. wpadł tu " jeden aspołeczny" ( nie identyfikować z Antym ) i zrobiło się nieprzyjaźnie :( a wręcz wrogo. szkoda...

na ludzi z kompleksami pokroju Pana 'bezczelnego' nie ma rady.
psują, bo sami nie potrafią stworzyć.

idelanie potrafię stworzyć haos, na co mamy tu wyżej dowód. Trudno, wasz żenujący wątek nie potrafił znieść próby haosu. Marne wypociny na temat grania w bierki, żenada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nadal stwierdzam, ze "bezszelestny" nie pasuje, proponuje zmienić nick na "bezczelny", przynajmniej będzie wiadomo, o co chodzi, będzie to bardziej pasowało do przyjętej wersji imidżu, jeśli podchodzi to pod Twój "image" na forum

ps. chyba, ze nie mam racji ! Czy mam?

;P

Zapoznaj się ze słownikiem języka polskiego -
http://www.sjp.pl/co/chaos
ALEEE zapomniałam, kończą się ferie, będziesz miał okazję się podszkolić z ortografii na lekcjach języka polskiego...

paulyn muszę zostawić jakąś zagwostkę dla Was (plebsu), co to byście mogli odreagować złości. Nie zmienia to faktu, że twoja "słodka" sygnatura przyprawia mnie o mdłości, żenada.

nie zapomnij nosic wiaderko z soba , masz do obrzygania cały swiat , a nieładnie rzygać wciąż po kątach jak to robisz do tej pory

dobrze działa Ci łącze w chello?

Proszę nie karmić trola.

My mamy 1,5 roczna torpede i tez chetnie sie czasem gdzies wyrwiemy ;)

Jak cos to piszcie ;)

hej, napisz maila to się zgadamy ;)

my nie mamy dziecka,ale tez szuakmy chetnych par do wspolnego spedzania czasu:-) moze byc kino, piwko w pubie,czy wyprawa jakas..jak co to piszkaj:-)

zainteresowanych prosimy o maila, nie możemy wysłać wiadomości bez konta.

znudzona_para@wp.pl

pozdrawiamy ;)

testuj

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.