Szukamy współlokatorki do dużego 1os pokoju 30m2 na ul Świętojańskiej

Szukamy współlokatorki do dużego 1os pokoju 30m2 na ul Świętojańskiej
Witam,
szukamy koleżanki do mieszkania o powierzchni ok. 100 m2 przy ulicy Świętojańskiej (koło Empiku). Pokój wolny od 1 kwietnia (lub nawet wcześniej), mieszkanie 3 pokojowe, w pozostałych pokojach mieszkają osoby w wieku 30-32 lat. Niepalące, dlatego szukamy osoby również niepalącej. Lubimy imprezować, ale poza domem :) Miesięczne wydatki to ok. 750 zł w skali roku (zimą ze względu na ogrzewanie opłaty są większe, ale wyrównuje się to latem). Kaucja 500 zł.
Zapraszamy do oglądania po godzinie 16:30.

Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie

Hej, byłabym zainteresowana pokojem. Mam 26 lat i zaczynam pracę w Gdynii od czerwca/lipca. Chciałabym wynająć pokój od maja, czy istnieje taka możliwość? Mielibyście ze mną spokój, sprzątam po sobie, prowadzę spokojny i zrównoważony tryb życia ze względu na pracę :) Świetnie gotuję, lubię dzielić się tym co ugotuję i sprzątam po sobie ;) Dodatkowo płacę zawsze na czas i jestem bezkonfliktowa. W maju byłabym tylko ze dwa weekendy i wprowadziłabym się tak na stałe dopiero w okolicach 25-27 maja. Teraz sprawa dość kluczowa - jakie jest Wasze podejście do zwierząt? Końcem maja pojawi się ze mną cudo pies - border collie, najmądrzejsza rasa na świecie. Od razu mówię, że pies będzie ze mną praktycznie 24 na dobę, bardzo rzadko będzie zostawiany w domu więc nie będziecie mieć go w żaden sposób na głowie. Będzie też szkolony, więc żadne sianie postrachu czy jakiekolwiek zniszczenia nie wchodzą w grę.

Mam nadzieję, że uda się zobaczyć pokój i okaże się że jest idealny :)

Pozdrawiam,

Kaśka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...