Szybciej!!!!!!
Do jakości i walorów smakowych nie mam zastrzeżeń ale czas oczekiwania na jedzenie jest tragiczny,nieważne czy w domu czy w lokalu. Zdarzyło się mi zjeść właśnie w lokalu pół placka cygańskiego i dopiero wtedy swój placek dostał mój mąż - miły niedzielny obiadek razem ale jednak osobno. Jak zamawiam do domu to zawsze słyszę że za 40-50 minut a z reguły jest to czas od godziny do nawet półtora. Jak idę zjeść do lokalu lub zamawiam jedzenie to równa się z tym że nie mam czasu sama go robić i że jestem głodna, po takim czasie oczekiwania zamiast się delektować jedzeniem to przeklinam nad nim ile można czekać. Raz zamówiłam pizze prezesa bez chilli i się zdziwiłam gdy otworzyłam karton bo tam jednak chilli było i to full, dla kogoś kto lubi ostre żarcie pewnie by to była wielka radość (zamówiłam tą a nie inną bo ilość kurczaka mi pasuje;))a dla mnie katorga, wygłodzona wydłubywałam chilli bo po czekaniu półtora godziny nie było mi w smak kłócić się, reklamować i czekać kolejne półtora godziny na taką pizzę jaką chciałam. Pomijam już fakt że mieszkam minutę samochodem od lokalu. Szefie brawa za jakość jedzenia ale nagana za wolną obsługę.Mija 1,5 h i tortelini dalej nie ma:(