Szybcy i wściekli 5

Temat dostępny też na forum: Szybcy i wściekli 5
Opinie do filmu: Szybcy i wściekli 5.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

zajefajny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szok

Jestem pełen podziwu dla twórców filmu pomimo że spodziewałem się monotonii i że będzie jak zwykle jednak pomyliłem się odrobinę. Film zaskoczył mnie rozwojem akcji. mimo to jest jeden minus. Wszystko fajnie ale zgubili gdzieś idee serii idąc na film z serii szybcy itd. chciałbym obejrzeć wyścig super aut a tego trochę zabrakło. mimo to w skali 10-cio punktowej dam wysokie 8,5. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

wrazenie

Nornalnie film tak jak zawsze trzyma w napieciu. Ale wymiata jak każdza czesc!!!! Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

czadowy:)

Polecam w 100 %, jeśli ktoś lubi szybkie wozy, andrenaline to powinien obejrzeć ten film. Oglądałam wszystkie części, a ta podoba mi się najbardziej. Zwrotna, szybka akcja, trochę śmiesznych tekstów i dobra obsada. Polecam. Daje 10/10 punktów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

GENIALNY

POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

Zwiastun raczej nie jest zachęcający ale jak dla mnie film rewelacyjny. Uważam, że jednak ta część jest najlepsza. Jest napięcie, jest adrenalina ... polecam, nie będziecie się nudzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

niedorzeczny

Czytając tu rozanielone opinie zastanawiam się, czy ten sam film oglądaliśmy? Takiej góry niedorzeczności już dawno nie widziałem, chyba że nie jest to film akcji, ale bardzo słabe sf.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: niedorzeczny

Widocznie ogladales inny film ; )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film dla przedszkolaków

Mnóstwo efektów specjalnych, które całkowicie zastąpiły realny zdrowy rozsądek i fabułę . Lubię Vin Diesla, ale ten film to już grube przegięcie.
Pozdrawiam wielbicieli marnej komercji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No

mam pytanie czy film leci po polsku czy z napisami czy jak ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam bardzo dobry film

w filmie fast five jest wiele akcji jakiej nie było w żadnym innym filmie niesamowicie dobra gra aktorów jakby film jest bardzo ciekawy najlepszym momentem filmu jest ucieczka z sejfem wyphanym pieniędzmi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak

film jest z napisami nat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

2001: Odyseja kosmiczna (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 2001: Odyseja kosmiczna . Przeczytaj o filmie.

Maria Callas (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maria Callas . Przeczytaj o filmie.

Pleasure (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pleasure . Przeczytaj o filmie.