Szybka pomoc!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele
Hej dziewczyny,

Potrzebuje Waszej pomocy. Mam problem ze swoją suknią i potrzebuje takiego zwykłego gorsetu wyszczuplającego (tani). Wiecie gdzie można takie cos dostać w trójmieście? Nie interesuje mnie zakup przez allegro bo nie mam na to czasu.(i wole sama to przymierzyć:)

Błagam o pomoc.

z góry dzięki

Ewelina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szybka pomoc!!!

W każdym większym sklepie z bielizną np Galeria Bałtycka otrzymasz tzw. bielizne modelującą. Pozdrawiam i zycze powodzenia

na pewno hala w Gdyni, tam jest absolutnie wszystko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdyni mieści się sklep internetowy http://www.feminafit.pl możesz do nich podjechać mają niezły wybór i na miejscu możesz kupić w cenie jak na necie. Ja wpierw sobie wybrałam ze strony co mi pasowało pojechałam i powiedziałam, że nie miałam czasu zamówić przez sklep internetowy i dostałam ceny z netu. Jakość i wygląd jak zdjęciach i śmieszne ceny. Moja ciotka jest z południa Polski zamówiła rano w poniedziałek a wtorek dostała paczkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,

Dzięki za poważnie expressowe odpowiedzi!!! Po prostu mam mało czasu i i musze szybko cos zrobić. Dzieki za te miejsca. Dobrze, że jestem z Gdyni to podjade na hale i do tego sklepu feminafit. Na stronie mają faktycznie dużo.

dziewczyny dzieki za ratunek. trzymajcie kciuki, abym sie zmieściala w suknie!!!

Ewelina

Spokojnie zmieścisz się:-)
Powodzenia!!

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??