TAX CARE

Witam,

czy ktoś pracuję w TAX CARE w Gdańsku lub pracował i wie jakie zarobki są oferowanie na stanowisku młodszy specjalista ds kadr i płac oraz specjalista? Jaka forma współpracy? Jest szansa na umowę o pracę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TAX CARE

Podbijam :) prosimy i informacje :) inne stanowiska również wchodzą w grę :)

daj sobie spokój, korporacyjna wyciskarka cytryn, same obietnice bez pokrycia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

doradca przedsiebiorcy - nie warto
kiepski produkt, 1500 na reke + wlasna dzialalnosc
system prowizyjny dosc smieszny - jak uzbierasz na nim tysiac przez pierwsze miesiace spoko
nie mowie, ze sie nie da, ale dla mnie obecny ich produkt we wspolpracy z idea bankiem jest po prostu zenujacy

nie podpisalem umowy, pozdr

Może dlatego, że Tax Care to monopolista ?? A jak ktoś nie ma smykałki do finansów to słyszałem, że w LIDL-u na pełnym etacie jak ktoś dobrze pracuje, często nie choruje i bierze od czasu do czasu nocki to można wyciągnąć nawet 2500 na rękę.

monopolista na jakim rynku?
przeczytaj to co napisalem, jak nie wiesz o jakim produkcie mowa to po prostu spytaj; do lidla nie rozumiem co ma piernik do wiatraka-kolejna stolec wnoszaca osoba ktora, ma stolec do powiedzenia (:

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...