TAX CARE

Witam,

czy ktoś pracuję w TAX CARE w Gdańsku lub pracował i wie jakie zarobki są oferowanie na stanowisku młodszy specjalista ds kadr i płac oraz specjalista? Jaka forma współpracy? Jest szansa na umowę o pracę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TAX CARE

Podbijam :) prosimy i informacje :) inne stanowiska również wchodzą w grę :)

daj sobie spokój, korporacyjna wyciskarka cytryn, same obietnice bez pokrycia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

doradca przedsiebiorcy - nie warto
kiepski produkt, 1500 na reke + wlasna dzialalnosc
system prowizyjny dosc smieszny - jak uzbierasz na nim tysiac przez pierwsze miesiace spoko
nie mowie, ze sie nie da, ale dla mnie obecny ich produkt we wspolpracy z idea bankiem jest po prostu zenujacy

nie podpisalem umowy, pozdr

Może dlatego, że Tax Care to monopolista ?? A jak ktoś nie ma smykałki do finansów to słyszałem, że w LIDL-u na pełnym etacie jak ktoś dobrze pracuje, często nie choruje i bierze od czasu do czasu nocki to można wyciągnąć nawet 2500 na rękę.

monopolista na jakim rynku?
przeczytaj to co napisalem, jak nie wiesz o jakim produkcie mowa to po prostu spytaj; do lidla nie rozumiem co ma piernik do wiatraka-kolejna stolec wnoszaca osoba ktora, ma stolec do powiedzenia (:

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...