Towarzystwo Inwestycyjne Investing

Deweloperzy

Gdańsk, Wały Jagiellońskie 26

Maciej - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, Pani Dorota i Pani Magdalena błyskawicznie... Maciej Maria Nagórska - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa .Wykonanie mieszkania zadawalające.... Maria Nagórska Rafał - opinia (1) Deweloper godny polecenia. W porównaniu do innych z rynku trójmiejskiego jest... Rafał
RP - opinia (2) Inwestycja poprowadzona sprawnie i terminowo. Odbór mieszkania bez problemów,... RP Olga Zaitseva - opinia (1) Miła profesjonalna obsługa. Dobry kontakt z biurem sprzedaży. Polecam Olga Zaitseva Szymon Kaczkowski - opinia (1) Bardzo kompetentna i fachowa obsługa Pani Marleny Kotas z której jestem... Szymon Kaczkowski Agata - opinia (1) Rzetelna firma, szczególnie polecam Panią Marlenę - profesjonalna i bardzo... Agata Magdalena - opinia (1) Profesjonalna obsługa;-) polecam! Magdalena Marcin - opinia (1) Szukałem nieruchomości na Południu Gdańska, miałem kontakt z trzema różnymi... Marcin Powerman - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani tłumaczy wszystko konkretnie i cierpliwie.... Powerman Gosia - opinia (1) Jestem zadowolona z przebiegu zakupu mieszkania . Miły i stały kontakt. Na... Gosia ok (1) polecam, miły kontalt z deweloperem Johny UWAGA (1) Jako były mieszkaniec budynku przy ul. Aresa 6 który w 2005 roku stanął w... Maciej Mieszkanie Apartamenty Ateny (1) Polecam wszystkim zakup mieszkania od tego dewelopera. Od początku do końca... Zadowolona Apartamenty Apollina (1) Szkoda czytać takie opinie zniesmaczonych, szczególnie wyrażanych przed... Tomasz Apartamenty Apollina (2) Witam Zachęcam wszystkich do spojrzenia na tę inwestycję (Kowale - Apollina -... Zniesmaczony d - opinia (1) Wszystko było w porządku jeśli chodzi o podpisywanie umów przedwstępnych,... d pmad - opinia (1) Uwaga na okresy finalizacji przy zakupie mieszkania - ja od początku... pmad ten deweloper to jakieś totalne nieporozumienie (2) O deweloperze powinno świadczyć to co buduje, sam sobie wystawia opinię.... mieszkaniec fachowosc w każdym calu (1) Nie zgodzę się z poprzednią opinią. Szukając mieszkania trafiłam na ofertę... przyszła lokatorka