TR - lampki

W regulaminie jest napisane, że lampki zarówno z przodu jak i z tyłu są obowiązkowe. W komunikacie startowym mowa jest tylko o kasu. Czy w takim razie rzeczywiście te lampki są konieczne biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że rajd odbywa się w godz. 6.30 - 18.30 czyli kiedy jest jasno?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TR - lampki

kasu = kasku :P

> rajd odbywa się w godz. 6.30
> - 18.30 czyli kiedy jest jasno?

weź pod uwagę że gdy pogoda sie pogorszy, a będziesz posuwał droga asfaltową w lesie (zacieniona droga + zachmurzone) to taka lampka moze uratuje Tobie 4-ry lietery przed szarżującym Golfem, których zagłebie jest właśnie w Bytowie ;P

No to niedobrze bo nie mam podstawki do lampki Smart White Led - straciłem ją wraz z rowerem 1,5 roku temu i do teraz nie udało mi się takiej zdobyć. Widziałem w jednym sklepie podstawki do lampek Smart, ale niestety żadna nie pasowała do mojego modelu, a nie będę kupował nowej lampki z powodu głupiego kawałka plastiku - prędzej przykleje ją na taśmę :)
Jeśli ktoś wie gdzie mógłbym dostać taką podstawkę lub sam ma jakąś
niepotrzebną to proszę o info. Istnieje szansa, że już się ktoś taki znalazł bo na preclu też poruszyłem ten temat, ale nie wiadomo czy na pewno będzie pasować - przyśle mi ją dopiero.

Lampki są najważniejsze :-)
Ja biorę choinkowe :-)

Ja mam z kierunkowskazem i melodyjką, ze mną nikt nie wygra!

Ale dlaczego sobie nabijacie posty? - przecież na tym forum nie ma licznika :P

Oczywiście, że jest licznik. I to taki 7-funkcyjny.

PGR-owiec napisał(a):

> Oczywiście, że jest licznik. I to taki 7-funkcyjny.

Ja mam 15-funkcyjny. To znaczy miałem, bo zasadnicza część odpadła od tej mniej zasadniczej i niepostrzeżenie zniknęła w krzakach. Spędziłem w nich już w sumie parę godzin i nic. Może wyrośnie krzak licznikowy...
A właśnie - może ktoś chce kupić uchwyt na kierownicę i czujnik do VDO15+. Mało używany. Ewentualnych kupców ostrzegam - lepiej od razu przyczepić komputerek taśmą klejącą, ew. nawiercić i sznureczkiem...... Albo trzymać na nim łapę, szczególnie na nierównościach (czyli cały czas, nawet podczas jazdy po asfalcie).

Na trasie Harpagana - nierówności ?
Nie - to jest niemożliwe !

Mam pewną informację od organizatorów: tym razem będzie kilka nierówności.

czyli muszę zabrać kilka liczników, ale spoko, najważniejsze są uchwyty.

Hm... Ja tesh potrzebuje uchwyt na lampkę "Mirage" i nigdzie nie mogę znaleźć... :-/ Teraz szukam lampki z kierunkowskazami, ale nigdzie nie ma... Dziwne... Enzo! :-) To ty!? Pozdro!

to ja, a kto pyta? pozdro