TRAGEDIA!
Swoją ocenę uzasadnię i wyjaśnię bardzo dokładnie, ku przestrodze innych klientek. W październiku 2013 zakupiłam tam kurtkę zimową a ponieważ nie było bardzo zimno pierwszy raz założyłam ją na początku listopada i jakie było moje zdziwienie zamek od razu się zepsuł. Pojechałam oddać ją do reklamacji i tu zaczęła się masakra. Fałszywa ekspedientka (w czarnych włosach) nie była już taka miła jak przy zakupie przyjęła kurtkę. Sytuacja powtórzyła się 3 krotnie bo nie zrobili z kurtką nic. Sprawa została oddana do Rzecznika Praw Konsumenta niestety nie wiele to dało bo właścicielka tak obiegła wszystkie przepisy, że odebrała kurtkę do niczego. Szczerze odradzam zakupy w tym pseudo sklepie. Nastawieni TYLKO I WYŁĄCZNIE na zysk. Nie powiem jak kupowałam kurtkę to ekspedientka mało nie weszła mi w .... jednak jak tylko przyszłam z reklamacją była całkiem inna. Wydzierała się na mnie i moją Mamę co uważam za całkowity brak szacunku. ODRADZAM, I JESZCZE RAZ ODRADZAM. Na prawdę dziewczyny nie róbcie tam zakupów niech was nie skusi ładny wygląd ciuchów. Pozdrawiam "panią" starszą, w krótkich ciemnych włosach i GRATULUJĘ BEZCZELNOŚCI.