TRAGEDIA
Nie polecam tej szkoły!!! Przy zapisywaniu zapewniali mnie moge w kazdej chwili zrezygnowac bez zadnych konsekwencji.Ze wzgledu na moja prace bylam zmuszona zlozyc wypowiedzenie po zakonczeniu pierwszego semestru.Osoba która spokala się ze mną w tej sprawie zapewniła mnie, że mogę ze względu na prace zrobić sobie przerwę kilka miesięcy i później ponowić naukę odbywajac lekcje z nauczycielem w domu przez komputer.Zgodziłam się na to.Uprzedzam ze ciagle płaciłam mimo że nie chodziłam na zajęcia.Po 3 miesiącach okazalo się ze zajęcia w domu nie są możliwe ze względu na problemy techniczne z ich strony.Wiec ponownie złożyłam wypowiedzenie i okazało się ze musze zapłacić jeszcze za 8 miesięcy.Odwoływałm sie do kierownictwa szkoly ale to nic nie dalo.Ogółem za jeden semestr do dnia ostatniego wypowiedzenia zapłaciłam 2500zl i jeszcze musze zapłacić 1500zl. Czyli 4000zl.Gdzie nauka w szkole za wszystkie semestry to ok 5000zl.Na dodatek zostałam postraszona jeszcze windykacja.Nie polecam i ostrzegam wszystkich przed tą szkoła!!!