Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
Widzę, że opinie są przeróżniste. W każdej firmie są plusy i minusy, to oczywiste.
Ja przez 8 mies. pracowałam na ICC, od miesiąca jestem na BO. Dlaczego siedziałam na I tak długo ? Bardzo proste - podobało mi się. Lubię rozmawiać z ludźmi, oczywiste jest, że zdarzy się ktoś, kto na Ciebie nawrzeszczy itp., ale szczerze mówiąc na cały czas pracy zdarzyło mi się może z 10 takich osób. Reszta to banał.
Tl'owie (Gdańsk)- jest dwoch, którzy moim skromnym zdaniem nie nadają się na tą posadę, a reszta - niesamowici ludzie. Na samym początku pracy co chwile latałam do kogoś i zawsze uzyskałam pomoc.
Praca jest idealna dla studentów. No bo gdzie indziej dostaniecie tak elastyczny grafik, w jakiej pracy będziecie mogli się spóźniać ?
Może na innej infolinii jedynie :P
Zarobiki - dla mnie wystarczające w zupełności, nie trzeba bardzo się starać aby uzyskać premię. (Mi się udało nawet do 100zł premii na tydzień zdobyć).
Do pracy podchodzę na luzie, z objętnością i przede wszystkim z gorącą czekoladą bądź kawą z automatu :D
Co do przerw... wychodzę ciągle na tak zwaną "nielegalną przerwę", np. do reala.. nigdy mi się za to nie dostało ;D
Nigdy nie spotkałam się z tym, aby pytać SV'a , czy można iść do toalety O.o A tym bardziej o robieniu kilku projektów xD Chyba, że co niektórym chodziło o to, że mają podłączanych kilka skilli .
Osobiście,naprawdę polecam tą pracę, nie jest aż tak wymagająca, ani za ciężka :)
4/5 w mojej ocenie.
5
6