Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
Wzbogacają się na studentak, którzy nie ukrywajmy idą tam, nie po to aby zrealizować swoje aspiracje, tylko po to aby mieć "jakąś" pracę! Na rozmowie tylko wszystko wyglada rewelacyjnie i, że czeka tam pracownika świetlana przyszłość z możliwościa awansu. A w rzeczywistości...
1. za wszystko placi się kary
2. to oni decydują czy zaakceptują Twoje zwolnienie lekarskie, czy nie widząc człowieka stwierdzą, że symulouje
3. niby są elastyczni,a tak naprawdę to oni decydują kiedy pracujesz i ile godzin
4. każą wciskać abonamenty, ale... nie płacą za większość sprzedaży bo: system nie zapisał, bo "gdzieś" sprzedaż zniknęłav lub tak jak w moim przypadku nie dostałam wynagrodzenia za sprzedane abonamenty bo sie od nich zwolniłam i już nie jestem ich pracownikiem, więc mi za nic nie zaplacą
5. przychodzi się do pracy a tu: nie ma na czym siedzieć, bo krzesła się ledwie trzymają, słuchawek jest za mało, więc czasami się gada 9h ze słuchawką w ręku
itd, itd...
ODRADZAM !!!
Teraz już wiem, że jest mnustwo innych prac, gdzie pracownik nie jest traktowany tak jak w transcomie jak ŚMIEĆ !!!
12
2