Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
Po przeczytaniu dotychczasowych wypowiedzi, chciałbym wyrazić swoją opinię o ICC, na której spędziłem kilka miesięcy. Dodam również, że moje zdanie podziela kilka osób, z którymi zacząłem pracę w zeszłym roku. Jeśli mówimy o odbieraniu połączeń przychodzących od klientów sieci Play, należy przede wszystkim zaznaczyć, że nie jest to skomplikowane i trudne zajęcie. Wręcz przeciwnie..Praca w Transcomie na słuchaweczce (Gdańsk) może wydawać się męcząca jedynie w pierwszych dniach, kiedy nie wiesz zbyt wiele o ofertach i niuansach zapisanych we wszelakich regulaminach i cennikach. Zakładając, że jesteś niegłupią osobą, szybko pojmiesz wspomnianą wiedzę i zauważysz, że w większości, ludzie, którzy dzwonią nie powinni brać na siebie abonamentu, gdyż z wtórnym analfabetyzmem są za pan brat..Wystarczy, że choć trochę orientujesz się w podstawowych regulaminach a tym samym dzwoniących natrętów i prostaków masz z głowy ;) Jeśli chodzi o inne elementy tej pracy tzn. grafik itp. osobiście nie miałem z tym większych problemów a jeśli było coś nie tak jak być powinno, można było podejść do TL'a, i on już działał w tej sprawie..Było kilka irytujących sytuacji w grudniu związanych z niedopasowaniem grafików do liczby wolnych stanowisk ale dość szybko się z tym uporali..Idąc dalej, osobiście polecam agencję WW ponieważ wypłata była na koncie zawsze przed terminem i nikt tam nie mieszał w kwestiach finansowych tak jak to czasami działo się w innych agencjach. Pracę w Transcomie polecam osobom, którym kontakt z obcymi ludźmi nie stwarza problemów i które chcą nabyć jakieś doświadczenie w bądź co bądź międzynarodowej korporacji.. Kończąc ten krótki wpis, śmiem twierdzić, że osoby które narzekają, że jest nie wiadomo jak źle, które zwalniają się po kilku dniach "bo jest za ciężko", są w większości leserami i nigdy wcześniej nie zaznali oni prawdziwej pracy! Życzę powodzenia w przyszłości, bo jeżeli już teraz Transcom wydaje się czymś złym i strasznym, to umiejętność odnalezienia się gdziekolwiek indziej pozostanie tylko marzeniem.. Pozdrawiam i zapraszam na AUTO IN !
20
7