Re: Obserwacji kilka.
Czytam sobie te wszystkie opinie, z niektórymi się zgadzam, z innymi nie, ale ostatecznie zdecydowałam się wypowiedzieć, bo może będzie to pomocne dla nowych. Pracuję w TWW niemal miesiąc i muszę powiedzieć, że jak każdy czytałam najpierw opinie zanim zdecydowałam się przyjść na spotkanie rekrutacyjne. Czytając to wszystko co część z was pisała bałam się jak cholera. Ale potrzebna mi była praca i kasa, więc stwierdziłam, że spróbuję. Pracuję na projekcie ICC czyli typowej infolinii i połączeniach przychodzących.. Szkolenie trwało 9 dni, na początku wydawało mi się to całe wieki, ale jak zobaczyłam ile treści jest przekazywanych to bałam się czy to wystarczająco dużo czasu. Startowałam kiedyś do konkurencyjnego CC i szkolenie miało trwać 3 dni, także już jestem ciekawa jaka była jego jakość i przygotowanie do pracy, żeby nie popełniać błędów za które przecież konsultanci są rozliczani :/ Póki co będę robić więcej godzin do końca września, bo potem studia, więc będę musiała trochę przystopować. Zresztą są podniesione stawki godzinowe, więc warto się na nie załapać i zarobić trochę więcej kaski. Ludzie w pracy, jak to ludzie są różni, ale kto każe wam się z wszystkimi przyjaźnić? Ja trzymam się przede wszystkim z osobami, które były ze mną rekrutowane, bo zdążyliśmy się lepiej poznać już na tym szkoleniu. Także jak widać nie jest tak źle jak ludzie piszą. Nie wiem w ogóle po co ludzie tak piszą, wylewają swoje gorzkie żale, przecież jak komuś nie pasuje to może zmienić pracę. Mnie ta praca zaskoczyła na plus i jestem zadowolona, także wniosek taki, że lepiej spróbować, bo nic was to nie kosztuje niż siedzieć bez pracy w domu
12
8