Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
Aż tak źle jak niektórzy sugerują to nie jest, ale jednak firma więcej obiecuje niż rzeczywiście spełnia. Przede wszystkim ten sławny "elastyczny grafik dopasowany do potrzeb studenta". Okazuje się, że do godzin, w których chciałbyś pracować zawsze musisz doliczyć 2 godziny więcej, bo to komputer ustala kiedy Cię wpasuje w grafik. 3 razy w tygodniu musisz być na popołudnie, a i tak marudzą jak choćby raz się wpiszesz na rano, bo prawdę mówiąc między 7:00 - 8:00 wpadają może ze dwa połączenia. Godzina pracy gratis.
Nie wiem jak u reszty, ale moje szkolenie wstępne to była żenada. Przychodzili do nas kolejni trenerzy po sobie, pytając tylko co mieliśmy i dziwiąc się, że właściwie nic. Oferty, których znajomość jest podstawą tej pracy, zostały nam w skrócie streszczone w pół godziny, tak że niektórzy z nas dopiero od klientów słyszeli, że jakiś pakiet w ogóle istnieje.
Nie wiem czemu ktoś, kto np. został zatrudniony na pierwszej linii, musi też pracować na WBT (przedłużanie umów), a czasem nawet na Outbandzie (aktywna sprzedaż, połączenia wychodzące), skoro na rozmowie kwalifikacyjnej i szkoleniu nie były od niego wymagane zaawansowane skille sprzedażowe, a jak coś potem nie idzie i nie wysyła za bardzo kurierów to oczywiście są wielkie pretensje o ten słaby wynik. Nikt się przecież nie pchał na te inne projekty...
9
0