TRASA

z racji ze bedzie to koniec czerwca, jasno do 22 i mam nadzieje ze cieplo, proponuje troche przedluzyc trase.
Moja propozycja jest taka:

Start --> Bulwar Nadmorski --> Piłsudskiego --> Władysława IV na sam doł --> Jana z Kolna --> Plac Konstytucji --> Starowiejska --> fragment Świętojańską --> 10 Lutego --> Podjazd --> Śląska --> zjazd do Władysława IV --> nawrót na Świętojańska --> koniec na prakingu na Skwerze Kościuszki

mysle ze to jest w miare rozsadna propozycja bo bedziemy dobrze widoczni tam gdzie trzeba. Trasa generalnie taka sama jak byla przedluzona o bulwar, pilsudskiego i wlad IV, lepszych pomyslow na terenie Gdyni nie mam, a przejazd do Sopotu raczej odpada.

przedstawcie Swoje (w miare rozsadne) propozycje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TRASA

Osobiście uważam, że trasa jest jak najbardziej OK. A jak tam informowanie władz?:)

Poinformuje jak bede mial czas bo mam teraz sesje i nie masy mi w glowie :) zadzwonie i powiem co sie kroi hehe pozdr

to nieźle zatka całe centrum gdzyni :)

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...