TSA

Temat dostępny też na forum: TSA
Zespół powstał w 1979 roku w Opolu. Dwa lata później, jeszcze jako instrumentalny kwartet, TSA (Marek Kapłon, Stefan Machel, Janusz Niekrasz, Andrzej Nowak) z miażdżącą przewagą wygrało w Festiwal w Jarocinie by zaraz potem, na „Pop Session” zadebiutować z Markiem Piekarczykiem w składzie. Lata 1981 - 1983 to okres niezaprzeczalnego prymatu TSA na polskim rynku - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to kiedy te bilety???

żeby jak z Dżemem nie było, że nagle ich nie będzie!!!

Bilety już sa w sprzedaży w Pulsie w Gemini i w Tawrnie, w Gdańsku będą w Środę.
Zapraszamy na koncerty!!

Pokładowi mówię NIE

Nie pójdę więcej do Pokładu na koncert. Byłam ostatnio na Dżemie i musiałam stać, bo nie przewidziano siedzenia. Masa dymu papierosowego i szczeniaków. Impreza zorganizowana jak za komuny, czyli do d...

Siedzieć na Dżemie?

dobre:) szczeniaki też lubią dżem ale też i nutellę:)

Siedzieć na rockowych koncertach ??

Siedzieć na koncertach... do Filcharmonii proponuję sie wybrać ! Program kupic.. Albo do Multikina - popcorn i lemoniadę !!!!!!!!!!! Klimatyzacji potrzeba ? od tego masz Centra handlowe....I jeszce kilka "cudów" tego pokroju....

TSA FOREVER!

Siedzieć na TSA ?!?! Skandal !

NO TO DAMY CZADU

wreszcie dobry koncert wtrójmieście!!

do Janusza:

Filharmonia! samo "h" człowieku!

TSA dobra muza i teksty

Kultowa kapela jak Hendrix dla Stanów, jeszcze tylko Dżem z Riedlem zdziałał tyle w tym kraju.

Pomyłka

zaszła pomyłka, gdyż bilety nie są sprzedawane przy krewetce w cafe internetowej, tylko na przymorzu w gdańsku przy kinoplex'ie. Sam kupowałem bilet, więc wiem.

Są w Krewetce

No właśnie, chyba pomyłka, bo kupowałam w Krewetce...

Jeszcze 3 dni

TSA kultowa kapela, kultowy koncert w Trójmieście nie ma mowybym odpuścił.

TSA?

nie znam...

TSA nie znam?

Dla mnie szok!!!No tak,ale ja już mam swoje lata...:)Lubisz METAL?Zapraszam!Nie pożałujesz!!!

Na koncert !

Kochani nie zastanawiejcie się, bilety w łape i w niedzielę o 19.00 do Pokładu na TSA. Ci giganci dają niesamowitą pozytywną energię wypalając artystyczne hard rockowe dzwięki z gitar.

02.03.08

Wychowałem się na TSA!Mam prawie 4-dychy na karku,a ONI dalej THE BEST!Marek da czadu...!!!

02.03.08

Wychowałem się na TSA!Mam prawie 4-dychy na karku,a ONI dalej THE BEST!Marek da czadu...!!!

TSA są OK!

Może i jestem młoda, ale wiem, że TSA należy docenić. Panowie swoje lata mają, a kapelą są lepszą niż nie jedna młoda grupa. Wiem bo byłam raz z ciekawości na ich koncercie w Gdańsku i bardzo mi się podobało. Byłam wtedy z moją kuzynką, niewiele młodszą ode mnie i też jej się podobało. Ona mniej więcej te klimaty zazwyczaj słucha, a ja bardzo różnej muzyki słucham. Niestety tym razem nas nie będzie ze względu na trochę za wysoką cenę biletów (chociaż dla mnie ten poziom ceny jest zrozumiały). Pozdrowienia dla wszystkich zwolenników TSA. :-)

TSA?

...już sprawdziłem na youtube.

SŁABE :/

o. - prowokator?

nie podoba się, to strzała, zostaw miejsce innym, kogo intresuje że jesteś totalnym ignorantem???

Słabe???

Gościu to jest polskie AC/DC albo i lepiej!!!Posłuchaj tekstu i muzy!Moja córka potrafi ze mną tego posłuchać chociaż jej muza to R&B!

AC/DC?

a co to znowu takiego?

TSA

W NIEDZIELĘ BĘDZIE KUPE WIARY I SUPER KLIMAT

???

A co to za koleś ten tsa??? Może ktoś mi bliżej opisze! Nigdy nie słyszałem... DJ Triesto jest ok ... ale o DJ TSA nie słyszałem ... może to czarna muza??? Proszę o pomoc

TSA

W niedzielę dla elity muzycznej i wytrawnego metalu. Jeszcze łyk piwa i klimat wolności.

Idę

Kocham ten zespół już od tylu lat, są świetni.

TSA i jeszcze tylko Rysiek Riedel z Dżemem prawdziwi

Niesamowici

Kolejny raz koncert na Pokładzie mnie nie zawiódł tym barddziej takiej grupy. Nagłosnienie i klimat rewelka. Dla mnie zagrali to co chciałem usłyszeć.

po koncercie...

REWELACJA!
Kto nie był niech żałuje. Wspaniały klimat, bardzo bliski i serdeczny kontakt z publiką. A muzycznie? Chłopaki (chociaż dziadki :)) ) dali czadu. Znakomite nagłośnienie - było mięcho gitar, mocny puls sekcji no i ten głos Piekarza! Gdyby oni pochodzili ze Stanów spokojnie byliby dzisiaj tak znani jak AC/DC. Panowie, zapraszamy do Trójmiasta jak najczęściej!

Jazda!!!

Byłem!Uważam,że gdyby bilety byłyby nawet po 100pln.TO WARTO!Stałem tak blisko,że Nowak trafiłby mnie wiosłem!Dla mnie rewelacja,a mam już swoje lata...Gorzej z obsługą baru która jak tylko mogła to cieła na kasie...TSA THE BEST!!!

Inne tematy z forum

Grand Opening | Ice Bar Gdańsk x Doki1 (3 odpowiedzi)

To nie jest zwykłe otwarcie. To narodziny zupełnie nowej przestrzeni na mapie Polski. Już 17.01 o...

Nasi chłopcy. Mieszkańcy Pomorza Gdańskiego w armii III Rzeszy (54 odpowiedzi)

To pierwsza monograficzna wystawa, przygotowana w oparciu o materiały i pamiątki osób prywatnych...

P1Harmony (3 odpowiedzi)

Już 22 stycznia 2026 w hali na Placu Dwóch Miast wystąpi P1 Harmony - sześcioosobowa grupa...