TSA

Temat dostępny też na forum: TSA
TSA Access Denied (support)11 Maj, godz. 20:00Bilety:15/25 zł20/30 złMuzycy zespołu TSA czyli: Andrzej Nowak, Stefan Machel, Marek Kapłon, Janusz Niekrasz i Marek Piekarczyk, przygotowali dla swoich Fanów niespodziankę!Z okazji Międzynarodowego Zlotu Fan Clubu TSA „Alien”, który obchodzi w tym roku 23. rocznicę powstania, na koncercie w Lodzi 26. kwietnia w Hali TOYA Studios ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Fajnie ale ten support to straszna kupa.

KUPA??

A mi sie podoba.

Sprzedam dwa bilety!

Niestety nie mogę się pojawić na tym koncercie, a mam już 2 bilety :( Chętnie odsprzedam oba za 25zł

do: Iron Man

Byłabym zainteresowana odkupieniem biletów od Ciebie, ale nie podałes zadnych namiarów swoich. pozdrawiam.

Bilety

Tak wiem :P zagapiłem się, a następny koment można wstawiać dopiero po godzinie ;) poproszę o maila na: iron777@o2.pl

Sprzedam bilet

Mam do sprzedania jeszcze jeden bilet ulgwy.

Poszedłbym

ale w poniedziałek mam ustny polski, a nie chciałbym pojść na niego na kacu i walić przetworzonym.

Hmmm... AD

Będę trzymać kciuki... ;) oby support rozgrzał wszystkich

Inne tematy z forum

Spotkanie autorskie z Markiem Brzezinskim i Olgą Leonowicz (3 odpowiedzi)

Sheraton Sopot Book Club to inicjatywa hotelu, której celem jest organizacja spotkań autorskich,...

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

Festiwal Azjatycki (4 odpowiedzi)

Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie!Dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi czy...