To wszystko nie jest tak. Nie jest tak, że jest sobie znany pan dziennikarz, który robił brzydkie rzeczy i są inni panowie dziennikarze, którzy rzetelnie wykonują swoją robotę i przypadkiem natykają się na sensacyjne materiały. Każda, dokładnie każda afera ujawniana przez Latkowskiego ma drugie dno i jest częścią dokładnie rozpisanej akcji, która ma gdzieś i swój kryptonim i fundusz operacyjny.
Przed chwilą nazwisko Latkowskiego poprzedziłem kilkoma określeniami, ale skasowałem je. Proszę sobie samemu zgooglować.
Dlaczego Durczok podpadł? Nie wiem. Po pierwsze dlatego, ze mógł podpaść, bo wiódł żywot parszywy. A po drugie być może dlatego, że choć raz spróbował być dziennikarzem, a nie żałosnym propagandystą, jak większość jego kolegów. No to dostał po głowie. Bo oni nie odpuszczają. Może była to zemsta za to:
http://www.fronda.pl/a/kamil-durczok-do-cna-skompromitowal-premier-kopacz,46314.html
Ale chyba nie. Tu musiało chodzić o coś więcej. W każdym razie sowy nie są tym, czym się wydają. huuuhuuu. A w ogóle to nie macie innych zmartwień? Kupujcie butle gazowe i generator prądu. Wojna idzie.