TYLKO EASY DRIVE !!!!!
Gorąco polecam wszystkim rozpoczęcie kursu w tym ośrodku. Pierwsze godziny szkolenia zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie, a pożniej było już tylko lepiej. Pod okiem wyrozumiałego, cierpliwego i sympatycznego pana instruktora szybko nauczyłam się teorii jak i praktyki jazdy autem, a nie ukrywam ze była to nauka od podstaw więc byłam dużym wyzwaniem dla nauczyciela. W easy drive panuje zawsze przyjazna atmosfera, instruktorzy służą dobrą rada, w sposób zrozumiały i przyjacielski przeprowadzają przez kolejne etapy szkolenia. Są bardzo dobrze zorganizowani, dyspozycyjni, także kurs można ukończyć w bardzo szybkim czasie (mi zajęło to 2 miesiące, łącznie z kilkoma egzaminami). Lokalizacja ośrodka też jest dobra, bo w samym centrum Chwaszczyna. Jestem bardzo zadowolona ze rozpoczełam kurs własnie w tej szkole, zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminu, ktory zdalam, a teraz jezdze juz sama bez wiekszych obaw. Tak jak opisuje są same plusy, zero minusów, wiec jesli rozpoczynac kurs prawa jazdy to tylko z easy drive !!!!