TYLKO EASY DRIVE !!!!!

Gorąco polecam wszystkim rozpoczęcie kursu w tym ośrodku. Pierwsze godziny szkolenia zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie, a pożniej było już tylko lepiej. Pod okiem wyrozumiałego, cierpliwego i sympatycznego pana instruktora szybko nauczyłam się teorii jak i praktyki jazdy autem, a nie ukrywam ze była to nauka od podstaw więc byłam dużym wyzwaniem dla nauczyciela. W easy drive panuje zawsze przyjazna atmosfera, instruktorzy służą dobrą rada, w sposób zrozumiały i przyjacielski przeprowadzają przez kolejne etapy szkolenia. Są bardzo dobrze zorganizowani, dyspozycyjni, także kurs można ukończyć w bardzo szybkim czasie (mi zajęło to 2 miesiące, łącznie z kilkoma egzaminami). Lokalizacja ośrodka też jest dobra, bo w samym centrum Chwaszczyna. Jestem bardzo zadowolona ze rozpoczełam kurs własnie w tej szkole, zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminu, ktory zdalam, a teraz jezdze juz sama bez wiekszych obaw. Tak jak opisuje są same plusy, zero minusów, wiec jesli rozpoczynac kurs prawa jazdy to tylko z easy drive !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TYLKO EASY DRIVE !!!!!

Polecam te szkołe jazdy wszystkim zarąbista atmosfera bardzo dobrze ucza od podstaw dziekuje zdałem za pierwszym razem takrze polecam polecam ten osrodek szkoleniowy Marcin 23.03.2012.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0