Ta produkcja- nie warto

Laguna- bogata firma na pozór stwarza miłe wrażenie, wnętrze i zewnątrz. Niestety Ty jako pracownik jestes tylko czastka, która ma za zadanie ta firmę wzbogacac i utrzymać w najlepszym stanie, aby towar był idelany dla klienta. Normę musisz swoją wyrobić, towar musi być idealny, chociaż i tak jest dużo wadliwych części, ktore nie jest się w stanie wszystko zauważyć, pracując w tak szybkim tempie, więc i tak często trafia uszkodzony i krzywy do sprzedaży:) albo w srodku danej części nie ocynkowany, gdzie i tak tego potem nikt nie zauważy z klientów. Szkoda że pracownicy dają się wykorzystywac nie mając nawet żadnej podwyżki od dłuższego czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Typowy Januszeks
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Niestety Ty jako pracownik jestes tylko czastka, która ma za zadanie ta firmę wzbogacac i utrzymać w najlepszym stanie, aby towar był idelany dla klienta."

A chciałbyś aby było na odwrót? Jako etatowiec miałbyś mieć przywileje prezesa? utrzymywać w złym stanie? wysyłać wadliwy towar do klienta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...